Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В області діє унікальний танцювальний табір

Близько 120-ти дітей вчаться новим технікам танцю у зіркових хореографів. Табір діє уже сьомий рік поспіль. Поки це єдиний на Закарпатті денс кемп.

ВІДЕО ДНЯ

Вік учасників – від 6-ти до 21 року. Кожного дня для них проводять 3 майстер-класи відомі танцівники України. Цьогоріч  приїхало 8 зіркових тренерів. Серед них хореограф постановник балету Монатіка, Денис  Стульніков, його учень Дмитро Присташ, учасниця та хореограф відомих телевізійних шоу Катерина Білявська, Дарина Руда — брала участь у постановці шоу «Вартові мрій», Никита Шевченко — є учасником команди «Light balance», яка пройшла у прямі ефіри американського шоу талантів, а також  танцювальна родина Киба з Одеси, які презентували  контемп та джаз-модерн.

Танцівники студії вражені професійними майстер-класами. Спілкуються з тренерами, питають поради та ретельно стежать за всім, що відбувається на танцювальному майданчику. Одразу після повернення з табору танцівники студії сучасного танцю «Бліц» їдуть на гастролі до Угорщини та Словаччини. 

Реклама

Докладніше – у сюжеті. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно