Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Визначився володар Кубка Закарпаття з пляжного футболу

Визначився володар Кубка Закарпаття з пляжного футболу

27 липня в селі Дийдо Берегівського району розіграли Кубок Закарпатської області з пляжного футболу.

ВІДЕО ДНЯ

Визначали володаря Кубка уже вдев’яте. Цьогоріч у змаганнях узяли участь п’ять колективів, що були розподілені на дві групи. У першій мірялися силами команди із Мукачева, Воловця та Ужгородського району, у другій зійшлися колективи з Берегова й Мукачівського району.

У першій групі найсильнішими стали мукачівці, яким удалось обіграти команду з Воловця (5:3) та колектив з Ужгородщини (3:2). Між останніми й розгорнулася боротьба за другу сходинку, а відповідно, й за путівку до півфіналу. У принциповому протистоянні сильнішими виявилися воловецькі спортсмени, які мінімально обіграли опонентів (4:3). У другій групі змагалися лише два колективи, тож провели між собою два матчі. В обох переможцем стала команда з Мукачівського району (6:4; 2:1), та попри це можливість показати себе у півфінальних матчах отримали й берегівчани.

Реклама

У першому півфіналі мукачівці без особливих проблем обіграли берегівський колектив (3:1), в іншому – Воловець уже не так упевнено, та все ж переміг команду з Мукачівщини (2:1). Колектив з Мукачівського району мав змогу реабілітуватися в «бронзовому поєдинку», в якому протистояв берегівчанам. І з аналогічним півфінальному рахунком, але вже на свою користь футболісти з Н.Давидкова (Мукачівський р-н) здобули перемогу і відповідно посіли третю сходинку. Видовищним та по-справжньому драматичним виявився останній за черговістю, та не за важливістю матч. Визначали, кому ж дістанеться Кубок, колективи з Мукачева й Воловця. У ході зустрічі мукачівці поступалися 2:4, проте сконцентрувавшись та відкоригувавши свої дії, змогли провести 5 (!) результативних атак і при цьому залишити власні ворота «сухими». У підсумку вольова перемога 7:4 над спортсменами з Воловця, які, до слова, вдовольнилися другою позицією. А Кубок Закарпаття з пляжного футболу вирушає до Мукачева! Опісля турніру визначали кращих гравців за амплуа. Ними стали: воротар – Кирило Йовбак (Мукачево), захисник – Євген Качур (Мукачівський р-н), нападник – Олександр Горський (Воловець).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно