Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Рахові провели шаховий турнір

У Рахові провели шаховий турнір
ВІДЕО ДНЯ

У суботу, 2 вересня, в рамках ХVІІ-го фестивалю-ярмарку «Гуцульська бриндзя» в приміщенні районного шахового клубу відбувся  відкритий командний турнір з швидких шахів. В турнірі взяли участь команди Ворохти, Коломиї, Мукачева, Ужгорода,  Великого Бичкова та Рахова. Ігри проходили по круговій системі у 5 турів. Всім учасникам надавалось по 20 хвилин на партію плюс 5 секунд бонусного часу на хід.

Відкрив турнір з вітанням до учасників від народного депутата України Василя Петьовки його помічник Михайло Штефко. Потім голова районної федерації шахів Ігор Савчук ознайомив шахістів з Положенням про проведення турніру.

Реклама

Далі розпочалася безкомпромісна боротьба. Серед учасників товариського турніру були  майстри та кандидати у майстри спорту, а також багато першорозрядників. За команду Ворохти грали одночасно найстарший та наймолодший учасники турніру (80-ти та 10-ти річні спортсмени).

У напруженій боротьбі перемогу вибороли ужгородці з результатом в 9 очок. Друге місце і 8 очок у шахістів із Коломиї. Ще на одно очко менше у мукачівців, які зайняли третє місце.

Реклама

По завершенні змагань голова районної шахової федерації Ігор Савчук вручив переможцям дипломи федерації, а Рахівський міський голова Віктор Медвідь – матеріальні відзнаки командам-переможцям, а також найстаршому та наймолодшому шахісту від імені народного депутата України Василя Петьовки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно