Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Студенти МКТЕК змагалися у футбольному турнірі

Спорт уже давно став невід’ємною частиною життя юнаків і дівчат Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу.  Щойно успішно пройшли посвяту в першокурсники, долаючи нелегкі дистанції естафет, як солодкий смак перемоги коледжан вкотре викликав шквал емоцій та радощів.

ВІДЕО ДНЯ

Ще б пак!  Адже у  ХХVІ студентському футбольному турнірі на кубок імені М. Данканича, організатором якого традиційно виступає ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. Михайла Данканича», наші юнаки-футболісти вибороли почесне І місце. Фінальне протистояння команд зібрало чимало глядачів-вболівальників.

Матч видався «гарячим», гравці намагалися заволодіти м’ячем та диктувати хід гри супернику. Футболісти боролися за кожен сантиметр поля, вправно відбивали атаки, влучним «пострілом» потрапляли у ворота супротивника та міцно тримали оборону до кінця гри.

Реклама

Останні хвилини матчу виявились напруженими для кожного, допоки свисток арбітра не сповістив про завершення турніру та «золоту» перемогу команди студентів Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу, – повідомляє інформаційний сектор студради. Почесний кубок і грамоту отримали наші переможці-футболісти: Василь Перегуда, Дмитро Фенчак, Дмитро Русин, Сергій Росул, Василь Біцко, Євген  Мороховець,  Микола Понцір, Станіслав Ципф, Святослав Севч,  Йосип  Халус.

Підготувала  команду викладач фізичного виховання, кандидат у майстри спорту Емілія Омелянівна Теслович, яка одержала грамоту «Кращий тренер». Для Мукачівського кооперативного торговельно-економічного коледжу кожна перемога наших юнаків – це гордість і стимул рухатися вперед, до нових висот.

Реклама

Педагогічний та студентський колективи щиро вітають команду з перемогою і бажають їм ще більше спортивних трофеїв!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно