Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині провели футбольний турнір серед дівочих команд

На Тячівщині провели футбольний турнір серед дівочих команд
ВІДЕО ДНЯ

Цими днями в селі Терново, що на Тячівщині, провели футбольний турнір серед дівочих команд, присвячений Дню вчителя. Змагання пройшли за сприяння народного депутата України Василя Петьовки.

У змаганнях взяли участь 8 команд: Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст., Тернівської ЗОШ  І-ІІІ ст., Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ст., Ганичівської ЗОШ І-ІІІ ст., Новоселицької ЗОШ І-ІІІ ст., Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ст., Буштинської ЗОШ І-ІІІ ст., Широколузької ЗОШ І-ІІІ ст.

Реклама

Турнір урочисто відкрили помічник народного депутата України Василя Петьовки Степан Тулайдан та депутат Закарпатської обласної ради Роман Каптола. Змагання проводили в двох підгрупах. 

У результаті серії ігор визначились найсильніші. Так, І місце вибороли дубівські футболістки, ІІ місце – команда з Тернова. На ІІІ сходинці опинились солотвинські спортсменки. Призерів від імені народного депутата України Василя Петьовки нагородили кубками, медалями та грамотами.

Реклама

Відзначили також і кращих гравців турніру: голкіпера, захисника, півзахисника, нападника та кращого гравця. Кожна з команд за участь у змаганнях отримала шкіряні м’ячі для тренувань. 

Організатор турніру Василь Герчак подякував народному депутату України Василю Петьовці за підтримку змагань та висловив сподівання, що турнір проводитимуть і надалі. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно