Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Силовики Закарпаття взяли участь в загальнообласній спартакіаді

Силовики Закарпаття взяли участь в загальнообласній спартакіаді

Силовики Закарпаття взяли участь в загальнообласній спартакіаді
ВІДЕО ДНЯ

11 жовтня,  на стадіоні «Авангард», що в Ужгороді,  пройшла «Спартакіада-2017» серед працівників правоохоронних органів. У спортивних баталіях прийшли позмагатись 7 команд. Представники У ДСНС, ГУ НП, У СБУ, Мукачівського прикордонного загону, Управління Держспецзв’язку, Закарпатської митниці, Управління патрульної поліції у м. Ужгород та Мукачево випробовували себе у турнірах з міні-футболу та волейболу; показували свої швидкісно-силові якості та витривалість в естафеті 4х100 метрів, стріляючи з гвинтівки та перетягуванні канату.

Першою стартувала легкоатлетична естафета 4х100 м,  де від кожної команди брали  участь  по три чоловіка та одна жінка. У цьому виді змагань перше місце поділили закарпатські рятувальники та Управління патрульної поліції у м. Ужгород та Мукачево. Третє почесне місце посіли правоохоронці ГУ НП, – повідомляє Управління ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Відповідно до програми проведення, другим етапом стала кульова стрільба з гвинтівки.  Кожне відомство в цій спортивній дисципліні представляли 3 учасники. По команді «вогонь» вони стріляли з гвинтівки по нерухомій мішені на відстані 25 м. У підсумку перше місце вибороли учасники від управління ГУ НП, друге Управління патрульної поліції а на третьому опинились працівники У СБУ.

Досить цікавою була боротьба на волейбольних майданчиках. Перше місце посіла команда ГУ НП, «срібло» дісталось команді Управлінню патрульної поліції, а «бронзу» вибороли ДСНСники.

Реклама

У міні-футболі місця розділились наступним чином: перше – працівники поліції, друге - в Служби безпеки України, а трете почесне місце зайняли рятувальники краю.

Проте справжньою родзинкою змагань був і залишається заключний етап – перетягування канату. Тут  перемогу знову святкували поліцейські з ГУ НП, друге місце в  рятувальників а бронзу вибороли працівники Служби безпеки.

У загальнокомандному заліку перше місце посіла команда Головного Управління національної поліції. З незначним відривом "срібло" вибороли  представники патрульної поліції, а "бронзовим" призером змагань стала команда рятувальників Закарпаття

Реклама

Переможців змагань нагородили кубками, медалями та грамотами. 

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно