Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Рівненський «Верес» оштрафував закарпатця Василя Кобіна за непорозуміння з уболівальниками

Рівненський «Верес» оштрафував закарпатця Василя Кобіна за непорозуміння з уболівальниками

Рівненський «Верес» оштрафував закарпатця Василя Кобіна за непорозуміння з уболівальниками

Захисник Вереса Василь Кобін оштрафований керівництвом клубу за поведінку після матчу 12-го туру УПЛ з Маріуполем (1:1).

ВІДЕО ДНЯ

Причиною конфлікту Кобіна і уболівальників рівненського клубу стали неприємні слова на адресу футболіста. Фанатам, які приїжджають на «Арену Львів» з Рівного, не сподобалося, що футболіст, пригнічений нічиєю з ФК «Маріуполь», не підійшов до них після фінального свистка, а пішов у напрямку до тунелю.

Вболівальники звернули увагу гравця на це, і Кобін різко розвернувся і підбіг , щось вигукуючи трибунам. Заспокоювати футболіста підбігли партнери по команді, а фанати Вереса проводжали Кобіна словами «Вася, грати треба, а не сваритись», «Вася, повертайся назад в Шахтар!».

Реклама

У свою чергу, керівництво клубу «Верес» розглянуло всі обставини непорозуміння футболіста Василя Кобіна та уболівальників, яке мало місце під час та по закінченню матчу «Верес» - «Маріуполь» 14 жовтня на «Арені Львів».

"Керівництво НК «Верес» вважає неприпустимим подібні випадки і вжило відповідних заходів щодо Василя Кобіна, передбачених контрактом. В той же час розуміємо, що футбол, це перш за все емоції. Емоціі у різних проявах і відтінках. У даному випадку емоції вирували з обох сторін. Тому ми звертаємось до наших уболівальників з проханням ставитись з розумінням до проявів емоцій гравцями НК «Верес» та стримувати власні емоції", – йдеться у заяві клубу.

Реклама

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно