Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Тячеві розіграли Кубок Тячівської ОТГ з міні-футболу серед дитячих команд

У Тячеві розіграли Кубок Тячівської ОТГ з міні-футболу серед дитячих команд

У Тячеві розіграли Кубок Тячівської ОТГ з міні-футболу серед дитячих команд
ВІДЕО ДНЯ

15-17 грудня у спорткомплексі «Спортивна арена «Тячів» за сприяння народного депутата України Василя Петьовки відбувся турнір на Кубок Тячівської ОТГ з міні-футболу серед дитячо-юнацьких команд вікових груп 2005-2006 та 2007-2008 р.н.

У змаганнях взяли участь 20 команд - ДЮСШ «Тячів», «Карпати» Мукачево, «Авангард» Тересва, «Карпати» Дубове, «Вишково», ДЮСШ Берегово, «Бедевля», СК «Тячів», «Легенда» Берегово, ДЮСШ Виноградів, «Сузір’я» Свалява, «Нарцис» Хуст. Загальне керівництво проведенням змагань здійснювала Тячівська ДЮСШ.

Реклама

Учасників змагань привітав Тячівський міський голова Іван Ковач, який від імені громади подякував Василю Петьовці за організацію спортивного свята та побажав юним футболістам успіхів у чесній спортивній боротьбі. Слово для привітання  взяв помічник народного депутата Василя Петьовки Михайло Штефко, який від імені нардепа передав учасникам змагань щирі вітання з нагоди проведення турніру і прийдешніх свят, та побажання успіхів у навчанні і спорті.

Футбольні змагання проходили у два етапи: груповий та стадія плей-офф. На полі упродовж трьох днів точилася справжня запекла боротьба, адже кожна з команд всіма силами прагнула показати найкращий результат. А вболівальники активно підтримували своїх улюбленців, не шкодуючи емоцій.

Реклама

В результаті визначились призери турніру. У віковій групі 2007-2008 р.н.: І місце – ДЮСШ Виноградів, ІІ місце – «Сузір’я» Свалява, ІІІ місце – «Нарцис» Хуст. На четвертому місці – «Вишково». Серед юнаків 2005-2006 р. н.: І місце – «Нарцис» Хуст, ІІ місце – ДЮСШ Берегово, ІІІ місце – «Легенда» Берегово. Тересвянська команда «Авангард» продемонструвала четвертий результат.

Призерів нагородили Кубками, медалями і грамотами. Також у кожній віковій групі були відзначені найактивніші гравці в номінаціях «кращий воротар», «кращий польовий гравець» та «кращий бомбардир».

Всі учасники змагань отримали солодкі подарунки до свят, а тренери –заохочення для команд.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно