Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Тячеві пройшов ювілейний новорічний турнір на Кубок федерації греко-римської боротьби

У Тячеві пройшов ювілейний новорічний турнір на Кубок федерації греко-римської боротьби

У Тячеві пройшов ювілейний новорічний турнір на Кубок федерації греко-римської боротьби
ВІДЕО ДНЯ

30 грудня у спорткомплексі «Спортивна арена «Тячів» пройшов ювілейний турнір на кубок Тячівської районної федерації греко-римської боротьби серед дітей та кадетів. Турнір вже десятий рік поспіль проводиться за сприяння народного депутата України Василя Петьовки. 

Цього разу у змаганнях взяли участь близько 140 учасників  з семи населених пунктів Тячівського району, зокрема, Тячева, Тячівки, Руського Поля, Буштина, Тересви, Грушова та Ганичів. Серед учасників – як новачки, які лише розпочинають свій шлях у спорті, так і досвідчені титуловані борці, учасники всеукраїнських та обласних змагань.  Спортсмени мірялися силами у чотирьох вікових групах: 2009-2010 р.н., 2007-2008 р.н., 2004-2006 р.н., 2001-2003 р.н.

Реклама

Головним суддею змагань був старший тренер Тячівською ДЮСШ та області, майстер спорту Йосип Болдижар.

Юних борців, їх тренерів та батьків із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим привітав помічник народного депутата України Василя Петьовки Михайло Штефко, який побажав присутнім міцного здоров’я, миру, добра і благополуччя у домівках, а дітям – успіхів у навчанні та подальших спортивних досягнень. 

Реклама

Вдячність на адресу народного депутата Василя Петьовки, який протягом багатьох років підтримує розвиток цього виду спорту на Тячівщині, прозвучали від директора Тячівської ДЮСШ Василя Варги та старшого тренера відділення греко-римської боротьби Йосипа Болдижара.

Змагання були цікавими, азартними і видовищними. Всі учасники запекло боролися на килимі, щиро раділи перемогам та хвилювались через поразки. За результатами поєдинків визначились найсильніші. 

Помічники народного депутата Михайло Штефко, Степан Тулайдан та заступник голови Тячівської районної ради Ігор Грабарь вручили переможцям і призерам змагань медалі та грамоти. 

Реклама

Також четверо борців-учасників національної збірної України отримали спеціальні нагороди від народного депутата України. 

У загальному заліку перше місце і «золотий Кубок» виборола команда Тячева, «срібний»  – у команди Ганичів, а «бронзовий» – у команди Тересви. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно