Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Тренер з Мукачева Енвер Аблаєв прокоментував "золоту" перемогу Олександра Абраменка на Олімпіаді

Тренер з Мукачева Енвер Аблаєв прокоментував "золоту" перемогу Олександра Абраменка на Олімпіаді

Тренер з Мукачева Енвер Аблаєв прокоментував "золоту" перемогу Олександра Абраменка на Олімпіаді

Наставник олімпійського чемпіона з фристайлу, українця Олександра Абраменка Енвер Аблаєв розповів знімальній групі телеканалу "UA:Перший" про свої відчуття після успішного виступу його підопічного, а також про те, що було перед фінальним стрибком.

ВІДЕО ДНЯ

"Відчуття неможливо передати. Олімпійські ігри – це ж неземні змагання. У мене нема слів, які б підійшли до того, що відчуваю зараз. Хвилювання, звісно, було величезне, Я хвилювався увесь цей час. Особливо учора, коли був півфінал. Судді там трішки некрасиво себе повели. Олександр після змагань дуже переживав. Я йому сказав: "Саша, заспокойся. Учора – це учора, сьогодні – це сьогодні. Тому забудемо учорашній день. Він після цих слів відійшов. Тож попрацювали сьогодні. І все вийшло. Так що ми їдемо додому з перемогою. Уже перед самим стартом, коли дістались до топ-шістки, я попросив Максима, щоб він підійшов до Олександра, перемкнув рацію на гучний зв’язок. І сказав Саші, щоб не задумався, не переживав про те, як він стрибне, як інші стрибатимуть. Я сказав: "Зроби все так, як стрибаєш. Нехай інші почнуть переживати. Не хвилюйся, все добре. Зроби все так, як на тренуванні", – сказав тренер з Мукачева.

Нагадаємо, підопічний  мукачівця Енвера Аблаєва Олександр Аблаєв з результатом у 128,51 балів здобув першу золоту медаль для української збірної на Зимових Олімпійських іграх у південнокорейському Пхьончхані.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно