Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівка Катерина Цепурдей перемогла у Зимовому Гран Прі Штуму з кросу

Мукачівка Катерина Цепурдей перемогла у Зимовому Гран Прі Штуму з кросу

Мукачівка Катерина Цепурдей перемогла у Зимовому Гран Прі Штуму з кросу
ВІДЕО ДНЯ

Вихованка мукачівського клубу спортивного орієнтування "Товариш" Катерина Цепурдей наприкінці лютого перемогла у фіналі легкоатлетичних змагань у Польщі. У цьогорічному, вже 19-тому за ліком, Зимовому Гран Прі Штуму з кросу (Grand Prix Sztumu w Biegach Przełajowych) стартували понад 600 учасників.

60 юніорів долали дистанцію довжиною 4,6 кілометри навколо вкритого льодом Штумського озера. Знов, як і на попередньому етапі (ці змагання складаються з трьох раундів, що проходили у грудні, січні і лютому відповідно), переможницею серед дівчат не старших 16-ти років стала 14-річна закарпатка. До того ж свій січневий результат Катерина, незважаючи на холоднечу, зуміла покращити зразу на 35 секунд! Ніна Цепурдей в цій категорії фінішувала п’ятою. У змаганнях на 600-метровій дистанції восьмим серед 150 учасників не старших 13-років фінішував Владислав Цепурдей.  

Реклама

Переможцями на головній дистанції довжиною 9,2 кілометри, де стартували 330 чоловіків і жінок, стали Анджей Рогєвіч з результатом 28 хвилин 54 секунди і Малгожата Тувальська з результатом 35:22. У мукачівки Ніни Расчупкіної восьмий результат серед жінок.

Також у Штумі на окремій дистанції Nordic Walking змагалися прихильники оздоровчої ходи та пройшли забіги канікросистів (canicross – біг з собакою на повідку).

Реклама

На змаганнях у Польщі закарпатці захищають кольори одного з найкращих в країні клубів спортивного орієнтування – UMKS Kwidzyn, де тренерами Томаш Міллер та Пшемислав Єндрас.

Автор: Інна Головнич

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно