Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Запорізький «Металург» мінімально переграв ФК «Минай»

Закарпаття для проведення тренувальних зборів обрав запорізький «Металург». Футбольний клуб із 80-річною історією, який колись успішно виступав у Прем’єр лізі, вищих дивізіонах нашої країни, нещодавно припинив своє існування.

ВІДЕО ДНЯ

Втім, традиції запорізького футболу – значні, а школа – одна із найсильніших в Україні. Тож, нині «Металург» — це муніципальна команда, яка відроджує футбол у регіоні. Клуб зараз виступає в Аматорському Чемпіонаті України у третій групі. Борються за третю сходинку.

Для контрольних поєдинків перед стартом другого кола Чемпіонату України серед аматорів, футбольні клуби «Минай» та «Металург» домовилися про зустрічі на полі. Адже у колективів багато спільного: боротьба за лідируючі позиції у своїх групах Чемпіонату, амбіції щодо підвищення класу та виведення клубу у професіонали, а також розвиток спорту у регіонах.

Реклама

Першу товариську гру провели на штучному полі на Ужгородщині. Загалом поєдинок виявився рівним, футболісти вели боротьбу за кожен момент на полі. Кілька дальніх ударів «минайців» у першому таймі у ствір воріт не проходили чи влучали у голкіпера суперників.

Читайте також:
ФК «Минай» офіційно змінив головного тренера
Реклама

Гості атакували через фланги, намагалися ефективно використати стандарти. Що їм і вдалося наприкінці першої 45-хвилинки: удача на стороні запоріжців і форвард «Металурга» Дмитро Лихобабенко відкриває рахунок — 0:1 на користь «Металурга». У другому таймі гра загострилася, через жорсткі дії кілька гравців навіть отримали «гірчичники».

У закарпатців майже повністю оновився склад. Кілька гострих моментів мав Роберт Гегедош, втім голкіпер суперника парирував ці удари. Наприкінці матчу дальнім ударом Яромир Лобода міг рахунок зрівняти, втім воротар «Металурга» — на місці. Матч так і завершився мінімальною перевагою запорізьких гостей. Більше – у сюжеті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно