Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кубок Шеверів у Дубовому вибороли волейболісти з Перечина

Кубок Шеверів у Дубовому вибороли волейболісти з Перечина
ВІДЕО ДНЯ

У суботу, 17 березня, у спортзалі Закарпатського машинобудівного технікуму, пройшов XХІ Міжнародний турнір з волейболу серед чоловіків «Кубок Шеверів», присвячений пам’яті Івана Шевері – тренера, члена збірної України та області з волейболу, колишнього вчителя Дубівської середньої школи. Вже кілька років поспіль це традиційне волейбольне свято проводиться за сприяння народного депутата України Василя Петьовки.

Цьогоріч за Кубок Шеверів боролися п’ять команд – волейболісти з Дубового, команда «Діброва» з Нижньої Апші, спортсмени з Ужгорода та Перечина, а також збірна команда Закарпаття.

Реклама

Урочисто відкрив спортивне дійство Віктор Шеверя. Він розповів історію заснування Міжнародного турніру та представив команди. Хвилиною мовчання учасники та вболівальники вшанували пам’ять Івана Шевері та загиблих учасників АТО.

Перед присутніми Ігор Грабарь, який від імені народного депутата Василя Петьовки привітав учасників змагань та підкреслив важливість проведення цього волейбольного спортивного свята у регіоні. Також до учасників турніру звернулися директор ЗМТ В’ячеслав Горобець й почесні гості – чемпіон світу з волейболу серед ветеранів Петро Рацин та перший майстер спорту з волейболу у Західній Україні Іван Скрябін, які навідалися до Дубового з Буковини.

Реклама

Відтак розпочалися спортивні баталії. Турнір проводився за коловою системою. Протягом змагань тривала видовищна та безкомпромісна боротьба.

За результатами турніру оргкомітет та суддівська колегія визначили переможців. Так, третю сходинку посіли волейболісти з Дубового, друге місце – команда з Нижньої Апші, а першу сходинку й головний кубок залишили за собою минулорічні переможці турніру – спортсмени з Перечина. Інші команди отримали подяки за участь у змаганнях.

Були відзначені  й кращі гравці. Кращим нападником турніру визнали Миколу Вацулу з Ужгорода, у номінації «Універсальний гравець» звання виборов Віталій Кравець з Перечина, кращим розігрувачем став Дмитро Севастянов з Ужгорода, а Роман Леспух з Дубового визначений як найбільш корисний гравець для команди.

Реклама

Усіх переможців нагородили  медалями, грамотами та кубками.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно