Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Знаменитий футболіст шокований вчинком закарпатців

Знаменитий футболіст шокований вчинком закарпатців

Знаменитий український футболіст Михайло Кополовець, який є вихованцем закарпатського спорту, нищівно розкритикував учасників чемпіонату світу серед невизнаних республік, що триває у Лондоні.

ВІДЕО ДНЯ

"Я шокований тим, що мої закарпатські земляки беруть участь у "турнірі сепаратистів", – сказав Михайло Кополовець. – Для мене це неприпустимо. Ці футболісти заплямували мій рідний закарпатський край. А цей край подарував Україні багато патріотів, деякі із них поклали життя за Україну. Я не знаю, як тепер покарати учасників турніру у Лондоні. З одного боку, хочеться відправити їх десь в "ДНР" – щоб жили у лоні сепаратистів. Та з іншого боку, ми демократична держава, і повинні діяти в рамках закону".

Нагадаємо, що в столиці Англії проходить чемпіонат світу під егідою КОНІФА, яка збирає навколо себе так звані "футбольні конфедерації", які не входять до складу ФІФА. У цьому турнірі бере участь і збірна "Закарпаття". Більшість із команд представляють невизнані світом республіки.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті назріває новий скандал

Кваліфікаційний раунд, який долали закарпатці, складався із відбіркових матчів, у яких грали навіть команди "ДНР" та "ЛНР". На чемпіонаті світу у Лондоні закарпатці свій перший матч зіграли із збірною Абхазії, яка не є визнаною у світі як самостійна держава. Закарпатці матч виграли з рахунком — 2:0 і готуються вже до наступних ігор. Змагатимуться із Північним Кіпром та Тібетом.

Реклама

Торік "Збірна Закарпаття" вже брала участь у змаганнях під егідою КОНІФА на чемпіонаті Європи на Кіпрі. Тоді команда була представлена багатьма гравцями, які грали паралельно у чемпіонатах районів Закарпатської області. Після минулорічної участі наших футболістів на турнірі на Кіпрі ФФУ ніяк не відреагувала і спортсмени не були покарані. Додамо, що КОНІФА має намір провести наступний чемпіонат Європи саме на території "ДНР".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно