Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Всеукраїнський турнір із гандболу серед дівчат пройшов у Тячеві

Всеукраїнський турнір із гандболу серед дівчат пройшов у Тячеві

Всеукраїнський турнір із гандболу серед дівчат пройшов у Тячеві
ВІДЕО ДНЯ

З 6 по 8 червня у приміщенні спортивної арени «Тячів» пройшов Всеукраїнський турнір з гандболу серед дівчат 2006-2007 р.н., присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Турнір проводився за ініціативи та сприяння Тячівської районної ДЮСШ, Тячівської міської ради та за підтримки народного депутата Василя Петьовки.

Участь у турнірі взяли більше ста учасників з різних областей України. Зокрема, команди з м. Городенка Івано-Франківської області, м. Жидачів Львівської області, м. Миронівка Київської області, а також команди з м. Хуст та вихованці відділення гандболу Тячівської районної ДЮСШ. Варто зазначити, що змагання спортсменів пройшли на високому організаційному рівні. Оцінювали змагання судді Артем Іванов та Гелерт Нейметі.

Реклама

Кожна зустріч команд відзначалася запеклою боротьбою, всі суперники демонстрували свою майстерність та цікаву гру. На майданчику вирували справжні емоції, панувала дружня атмосфера та живе спілкування між учасниками команд. Підтримку та оплески гравцям дарували присутні вболівальники, які із захопленням спостерігали за грою юних гандболісток. Відтак, в результаті напружених поєдинків, визначилися команди-переможці турніру. Зокрема, третю сходинку посіла команда з м. Жидачів, на другій − опинилися дівчата м. Городенка, а переможцями змагань стала команда Тячівської ДЮСШ.

Справжню майстерність продемонстрували й окремі гравці команди Тячівської районної ДЮСШ, яких було відзначено за особливі вміння і талант. Зокрема, гандболістку Анжеліку Грабчак визнали  кращим воротарем турніру. У номінації «Кращий гравець» турніру було відзначено Яну Дьолог, а гравця Ванессу Лакатош поправу номінували кращим бомбардиром турніру, оскільки вона зуміла забити під час турніру 42 м’ячі у ворота суперників.

Реклама

Наприкінці турніру, представники влади та тренери бажали юним спортсменам нових перемог, відмінного здоров’я та успіхів у спортивній кар’єрі. Грамотами, кубками та медалями переможців нагороджували директор Тячівської районної ДЮСШ Василь Варга, а та представник народного депутата України Василя Петьовки Степан Тулайдан. На згадку про участь у турнірі всі учасники зробили спільне фото.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно