Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тячеві пройшов міжнародний турнір з волейболу

У Тячеві пройшов міжнародний турнір з волейболу
ВІДЕО ДНЯ

У неділю, 8 липня, у СК Арена «Тячів» відбувся міжнародний чемпіонат з волейболу на «Кубок Тересви» серед чоловічих та жіночих команд. Змагання проводилися за підтримки Тересвянської селищної ради та народного депутата України Василя Петьовки. 

У турнірі взяли участь сім чоловічих («Тересва-1» та «Тересва-2», «Діброва-1», «Діброва-2» з села Нижня Апша, «Ганичі», «Дубове» та команда міста Бая-Маре (Румунія), а також дві жіночі команди – з міста Ужгород та Водиці Рахівського району.

Реклама

Спочатку змагалися жінки – у напруженій боротьбі перемогли волейболістки з міста Ужгород. Відтак чоловічі аматорські команди мірялися силами у груповому етапі. У результаті в кожній з двох груп визначилися найсильніші, які виборювали призові місця. Волейболісти грали затято, з неабияким азартом, демонструючи рішучість та волю до перемоги.

Особливо видовищним та напруженим став фінальний матч між командами «Діброва-1» (села Нижня Апша) та міста Бая-Маре (Румунія). Оскільки перевага в рахунку упродовж матчу переходила від однієї до іншої команди, інтрига зберігалася до останніх хвилин. Зрештою, перемогу та Кубок Тересви зуміли вибороти гості з Румунії. На другому місці – команда «Діброва-1», на третьому – «Тересва-1».

Реклама

Команди-учасниці змагань отримали грамоти за активну участь, а призери – грамоти, медалі та кубки. Також грамотами і статуетками були відзначені кращі гравці турніру. Подяки отримали й спонсори, які долучились до організації змагань. Нагородження проводили заступник голови Тячівської районної ради Ігор Грабарь, селищний голова Тересви Василь Олексій, директор Тячівської районної ДЮСШ Василь Варга.

Ініціатор змагань – капітан тересвянської волейбольної команди Василь Рапавий каже: аматорські змагання на «Кубок Тересви» планують проводити щороку та залучати до них якомога більше шанувальників цього виду спорту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно