Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Президент вінницької "Ниви" звинуватив ФК "Минай" у підкупі суддів

Президент вінницької "Ниви" звинуватив ФК "Минай" у підкупі суддів

Президент вінницької "Ниви" звинуватив ФК "Минай" у підкупі суддів

Сьогодні, 11 вересня, ФК «Минай» було безпідставно звинувачено у спробі дати хабаря арбітру Сергію Задирану та його помічнику. Ідеться про поєдинок 8-го туру Другої Ліги Чемпіонату України між «Нивою» (Вінниця) – «Минай». Зазначене звинувачення опублікував на своїй сторінці у facebook президент ФК «Нива» Василь Вовк.

ВІДЕО ДНЯ

Цю заяву передрукувало чимало провідних спортивних ЗМІ України.

Президент вінницької "Ниви" звинуватив ФК "Минай" у підкупі суддів – 01
Реклама

ФК «Минай» відповів на цю заяву.

"Звинувачення не має під собою жодного підґрунтя і є ганебним наклепом, з метою дискредитувати клуб. І дуже прикро чути подібні безпідставні голосні заяви від людини, яка має таку поважну посаду – президента професіонального футбольного клубу.

Реклама
Читайте також:
ФК "Минай" у матчі Другої ліги здолав суперників із "Черкащини-Академії"

Якщо шановний президент ФК «Нива» (Вінниця) має прямі докази, які доводять спроби представників ФК «Минай» вплинути на неупередженість арбітра за допомогою грошей, то просимо ці докази надати відповідним футбольним інстанціям ПФЛ та ФФУ.

Прояви негативних емоцій притаманні у будь-якій сфері життя. Але звинувачення про неправомірні вигоди, а отже, - вчинення кримінальних правопорушень, - це серйозна та гучна справа. Тут необхідні непохитні докази, за відсутності яких голослівні заяви можуть трактуватися як наклеп, що теж тягне за собою кримінальну відповідальність.

Реклама

Закарпатський футбольний клуб принципово дотримується правил чесної гри, цінує роботу кожного функціонера, гравця, арбітра (усіх дотичних до футбольної сфери країни) і категорично засуджує будь-які прояви дискримінації, спроби корупційних дій, приниження людської честі та гідності у будь-якій формі.

Ми поважаємо арбітрів, суперників, вболівальників та усіх причетних до гри мільйонів.

При цьому, при бажанні, можна знайти арбітерські помилки, які здійснювалися і не на користь «Минаю». Тож, відповідаючи пану Вовку щодо суддівства у поєдинку у Вінниці, можна згадати і два епізоди із офсайдами, коли гравець «Минаю» виходив віч-на-віч із голкіпером. Там було 2-3 метри до лінії і «поза грою» у таких випадках не свистять.

Варто зазначити, що Василь Вовк уже видалив вищевказаний пост на своїй сторінці. Це, у свою чергу, ще раз доводить безпідставні апеляції до нашого клубу. Проте, вважаємо, неприпустимим подібне висловлювання від офіційної особи і просимо звернути на це увагу комітет етики та чесної гри ФФУ і вжити відповідні санкції.

Також варто нагадати:: президент вінницької Ниви через соцмережі уже публікував голослівні заяви і про звільнення головного тренера Дениса Колчіна опісля 3-го туру, потім знімав команду із чемпіонату Другої ліги, і у підсумку нічого з цього у життя не втілив", – йдеться у офіційній заяві футбольного клубу "Минай".

Нагадаємо, що раніше гравцем футбольного клубу "Минай" став екс-футболіст "Карпат" та "Шахтаря" Василь Кобін.

Новини від "PMG.ua" у Viber. Підписуйтесь на наш канал.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно