Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Завтра «Минай» вдома прийматиме «Буковину»

У цю суботу, 15 вересня, «Минай» на домашньому стадіоні приймає чернівецьку «Буковину». Цим матчем 9-го туру закарпатці завершать офіційне Перше коло Другої Ліги чемпіонату України.

ВІДЕО ДНЯ

«Минайцям» у цьому поєдинку дуже необхідна перемога. Команда надзвичайно прагне закінчити нарешті трьохматчеву безвиграшну серію. Нагадаємо, що після останньої перемоги над «Черкащиною-Академією» закарпатці за три матчі здобули лише 2 очки. 

До того ж, на стадіоні «Минай» команда Ігоря Харьковщенка лише раз втрачали очки – в останньому домашньому поєдинку із житомирським «Поліссям». Перед цим були три поспіль перемоги.

Реклама

Загалом, на цей поєдинок чимало мотивації, – зазначають у прес-службі ФК «Минай». Цією грою починається 4-матчева домашня серія «Минаю»: у календарі команди далі ще 3 домашні зустрічі – дві в чемпіонаті і одна в Кубку. Зрозуміло, що вболівальники чекають максимального результату. Тому вдала гра із «Буковиною», як старт серії,  дуже важлива.

Читайте також:
ФК "Минай" здобув ключову перемогу у Кубку України проти "Прикарпаття"
Реклама

Чернівецька «Буковина» суперник непростий. За 8 турів вони здобули 3 перемоги та один матч звели внічию. Наразі вони відстають від «Минаю» всього на один заліковий пункт, хоч і перебувають на 7-ій сходинці. Що цікаво, команда дуже непогано грає в гостях: з 3 поєдинків вони 2 – виграли, зазнавши невдачі лише у Вінниці з мінімальним відривом – 1:2.

До того ж, в останньому своєму матчі чернівчани зазнали прикрої поразки від лідера «Калуша» вдома 0:3.  Відповідно, підопічні Віктора Мглинця прагнуть виправитися перед власними вболівальниками.

Ще один цікавий факт. «Буковина» у групі «А» за 8 турів пропустила найбільше – 14 голів. Водночас чернівчани і забивають чимало. На їх рахунку – 11 забитих голів. Рівно стільки ж у «Минаю» і за цим показником вони лідирують у групі «А».

Реклама

Нагадаємо, президент вінницької «Ниви» звинуватив ФК «Минай» у підкупі суддів.

Найважливіші новини Закарпаття у вашому Viber.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно