Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

«Минай» забив 3 голи «Буковині»

«Минай» забив 3 голи «Буковині»

Закарпатська команда на мажорній ноті закінчила перше коло Другої ліги чемпіонату України. На власному стадіоні «минайці» з розгромним рахунком здолали чернівецьку «Буковину» – 3:0.

ВІДЕО ДНЯ

Хоча рахунок міг бути набагато більшим. «Минай» особливо у другому таймі створив чимало моментів, але підвела реалізація. Тим не менше, перемога досить яскрава та впевнена.

Наставник Ігор Харьковщенко  у цій грі вирішив використати Василя Кобіна на фланзі півзахисту, фактично він з Кополовцем утворили пару атакуючих вінгерів. І ця зв’язка, до речі, принесла «Минаю» чимало користі.

Реклама

Але це було пізніше. На початку гри атакуюча гра в закарпатців не надто вдавалася. Високі захисники «Буковини» вигравали чимало верхових дуелей, «читали» вони також і передачі на швидкий хід Гегедошу та Нурієву. Не вдавалися технічним «минайцям» і стандарти.

Якщо не враховувати небезпечний момент на 2-ій хвилині у Нурієва, який пробив після передачі Кополовця вище, то найбільш небезпечним можна вважати момент форвард гостей  Боженка, який пробив по воротам з центра поля, змусивши Мелашенка демонструвати  сейв, витягнувши м’яча з дев’ятки.

Реклама

Але господарі таки знайшли ключі до воріт гостей, – зазначили у прес-службі ФК «Минай». Прямо наприкінці першого тайму. Допомогла тактична хитрість. Кобін та Кополовець помінялися флангами і це очевидно збило з пантелику «буковинських» захисників. І це дало змогу Кополовцю звільнитися від опіки та виконати вдалий асист на Гегедоша. Роберт у повітрі просто неймовірний – 1:0.  П’ятий гол Гегедоша в чемпіонаті!

Читайте також:
Президент вінницької "Ниви" звинуватив ФК "Минай" у підкупі суддів

А на початку другого тайму все стало зрозуміло. Якщо ще голкіпер «Буковини» 48-ій хвилині блискучим сейвом врятував ворота після удару в упор Ощипка, то проти моменту Кобіна – не мав аргументів. На 52-ій хвилині знову Кополовець розпочав атаку, віддав Кобіну, а той обігрався в стінку з Гегедошем, вийшов сам-на-сам і переграв голкіпера. 2:0! Перший гол Василя у футболці «Минаю». Відзначимо і асист Гегедоша.

Реклама

Після матчу головний наставник «Минаю» зізнався, що у перерві просив своїх гравців зіграти агресивніше у атаці. І вони до нього прислухалися. Після другого голу «буковинці» просто не могли зібрати до купи свою гру та пропускали від господарів моменти за моментами.

Можливість відзначитися мав Нурієв, Гегедош. Двічі навіть відзначився Образцов, але кожного разу – з офсайду. Василь Кобін мав оформлювати дубль, але неймовірним чином не потрапив у ворота після чергового виходу сам-на-сам.

Ось хто дійсно заслужив бути відзначеним у післяматчевому протоколі у графі «забиті», так це капітан Михайло Кополовець. Він постійно створював загрозу чужим воротам з любих позицій. І на 68-ій хвилині Стасюк знайшов капітана класною передачу і Михайло реалізував свій шанс – 3:0.

«Минай» після цього епізоду був  ближчий до 4-го голу, ніж «Буковина» до хоч одного. Як зазначив головний тренер команди з Чернівців Віктор Мглинець, гол Гегедоша у роздягальню та початок другого тайму психологічно зламав його хлопців. У підсумку, блискуча та заслужена перемога закарпатців, які у такий спосіб привітали рідний Ужгород із його 1125-річчям.

І тепер у гарному настрої готуються до серйозної битві наступного тижня – із лідером групи «А» ФК «Калушем». До якого, між іншим, стали ближче у турнірній таблиці. Матч також відбудеться на стадіоні «Минай».

«Минай» – «Буковина» 3:0

Голи: Гегедош, 45+1 (1:0), Кобін, 52 (2:0), Кополовець, 68 (3:0)

Реклама

«Минай»: Мелашенко, Беца (Смокоровський),  Гавриленко, Гегедош (Шпак), Кобін, Кополовець (Пиняшко), Микуляк, Нурієв (Лобода), Образцов (Минайленко), Ощипко, Стасюк

«Буковина»:  Степаненко, Кузів (Кузів), Герасимчук, Віксич, Павлюк, Рудич, Раулюк, Заїченко (Маскевич), Мелконян, Луцик (Жумига), Боженко (Мунтян)

Попередження: Шпак – Кузів, Раулюк, Мелконян, Боженко

Арбітр: П. Дубровець (Житомир)

Нагадаємо, Василь Кобін пожартував на презентації у ФК «Минай».

Хочете отримувати найважливіші новини? Підписуйтеся на наш Viber.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно