Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатське село в очікуванні гранда українського футболу

Той, хто перед каждою ігрою ходить в церкву розповів про свою кар’єру у ФК Минай, чому не хоче грати з Динамо та на яку зірку чекає Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

"Ми грали в чемпіонаті області, а зараз розділяємо табличку у Другій Лізі... Виграли Миколаїв в Кубку України. Тепер будемо грати в 1/8. Всі хочуть Динамо Київ, а я кажу: давайте когось слабшого, бо з Динамо Київ одразу закінчимо. Давайте суперничка легшого. Але всі хочуть Динамо, бо в нас невеличке село і це буде подія століття, коли приїде якийсь гранд сюди", – зазначає Михайло Кополовець виданню "FootballHub".

"Минай навіть не можна назвати селом, оскільки Ужгород знаходиться вже за два кілометри від Миная. Також, тут грає Ігор Ощипко, Олег Допілка, Василь Кобін. Ще чекаємо Євгена Коноплянку, нам потрібні зірки", – додає футболіст.

Реклама
Читайте також:
ФК "Минай" обіграв лідера Другої ліги і очолив турнірну таблицю

"Ми будемо намагатися вийти в Першу Лігу, у Прем’єр-лігу. Не знаю, чи в моєму часі, бо я вже не молодий, але повірте, що закарпатські футболісти будуть вас радувати. Мені потрібна заміна, я вже не можу стільки говорити. Я готую нових Кополовців, які будуть говорити, говорити і говорити. Потрібна нова кров, а закарпатців вже мало у Прем’єр-лізі, тому скоро буде поповнення", – зазначає Кополовець.

Реклама

Раніше повідомлялось, що ФК "Минай" здобув важливу перемогу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно