Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як схуднути після свят та привести себе у форму

Як схуднути після свят та привести себе у форму
Марафон січневих свят майже позаду, а це значить, що саме час почати виконувати обіцянки дані собі у новорічну ніч.

По собі можу судити, що обов’язковим пунктом в списку справ, які потрібно зробити в році, що наступив, майже для кожного є подбати про здоров’я. Чимало людей задаються питанням, як можна швидко схуднути, шукають ефективні методи схуднення та намагаються віднайти найдієвіші програми тренувань в залі аби в найкоротші терміни привести себе до ладу. Впізнаєте себе? Тоді ця стаття стане Вам у нагоді.

ВІДЕО ДНЯ

Та хто може краще розповісти все про схуднення, аніж людина, яка присвячує весь свій час цим питанням. Сьогодні розібратися в тому як правильно вибрати програми схуднення аби не нашкодити власному організму, як схуднути без дієт, з нами ділитиметься сертифікований тренер тренажерного залу  "EliteSportClub" у місті Мукачеві Анна Лавренко.

Дівчина – чемпіонка фітнес-бікіні Києва – 2016, віце-чемпіонка фітнес бікіні України –2016, чемпіонка України фітнес модель – 2017, чемпіонка України фітнес бікіні 2017-2018.

Реклама

 

Як схуднути після свят та привести себе у форму – 01
Реклама

Своїм клієнтам коректувати фігуру Анна допомагає вже більше шести років, а до цього вона встигла десять років присвятити танцям, два з яких і викладанню в студії сучасного танцю в місті Києві. Її направлення:реабілітація, профілактика захворювань суглобів та постізометрія й ЛФК. Анна люб’язно погодилась поділитись своїм досвідом з читачами PMG.ua.

Основні помилки будь-якого початківця, який бажає схуднути

Для того, щоб кожен зміг винести з цієї статті щось корисне для себе, розпочнемо з найпопулярнішої частини – роботи над помилками. Фітнес-тренер Анна Лавренко розповідає, що зачасту коли клієнти звертаються до неї, в них є неправильні судження, а саме:

  • А може я на воді пару днів буду?
  • А можна мені просто сушитися, ну, щоб там лише одні білки споживати?
  • А може я голодуватиму?
Реклама
Читайте також:
Спорт у місті: мукачівці розповіли, як слідкують за своєю фігурою

Як не дивно, але ці всі думки не панацея, а скоріше людська фантазія. Адже, за словами тренера, зазвичай на всі ці питання вона відповідає категоричним «ні». Хоча й додає, що її завдання переконати клієнтів комусь повернути, а комусь створити нормальний режим харчування і тренувань.

Анна Лавренко під час тренувань

Як схуднути після свят та привести себе у форму – 02

Зазвичай люди приходять з однією думкою: як схуднути після свят і  для них у дівчини є основні правила:

  • Не голодувати;
  • Не переїдати;
  • Фрукти, каші і важко освоювану їжу вживати до трьох годин дня;
  • На вечерю легка їжа: творог, білковий омлет із зеленню, риба з овочами, легкий салат;
  • Достатня кількість води на день;
  • Силові тренування і кардіо навантаження.

Тренер розповіла про основні правила схуднення

Реклама
Як схуднути після свят та привести себе у форму – 03

Засоби для схуднення: міф чи реальність?

Хто з нас не бачив яскравих рекламних роликів в Інтернеті чи на телебаченні, в яких гарантують швидке та ефективне схуднення. Як розповідає Анна Лавренко, її підопічні не раз звертались до подібних засобів для схуднення, аби скинути зайву вагу.

Читайте також:
Олег Винник показав, як він тренується на Закарпатті

За словами сертифікованого тренера, засоби для схуднення не звичайний рекламний трюк, який має на меті ввести в оману людей, а зачасту дійсно ефективний інструмент для приведення тіла в порядок. Правда, є одне але… Зазвичай люди, які використовують їх розраховують, що “диво-пілюлі” зроблять все за них, але це не так. Ефективність будь-яких засобів для схуднення можлива лише в комплексі з правильним і розміреним харчуванням та фізичними навантаженнями.

Тренування і правильне харчування – запорука стрункості

Як схуднути після свят та привести себе у форму – 04

"Повинна розчарувати, але немає чудо препарата. Щоб локально прибрати жир, тобто, щоб прибрати ненависний живіт, не потрібно постійно качати прес, оскільки це не допоможе. Потрібно збалансувати свій раціон харчування. Першим ділом потрібно виключити цукор і хлібо-булочні вироби", - розповідає Анна Лавренко.

Реклама

Ще одна гірка правда полягає в тому, що проблемні місця йдуть в останню чергу, тому потрібно запастись терпінням в боротьбі за фігуру.

Програма тренувань в залі, чи худнемо вдома

Коли перед людиною постає питання, як привести тіло в форму і швидко схуднути, кожен опиняється на роздоріжжі. З однієї сторонни, на сьогоднішній день у вільному доступі в мережі Інтернет є чимало інформації, як схуднути без дієт в домашніх умовах. З іншої сторонни, хто в кінцевому випадку нестиме відповідальність за Ваше здоров’я, якщо щось піде не так. В такому випадку заняття в залі з досвідченим наставником найоптимальніший варіант.

Анна Лавренко під час змагань

Як схуднути після свят та привести себе у форму – 05

Як зазначає Анна Лавренко, для недосвідчених людей в тренажерному залі в перші місяці тренувань потрібно приділяти увагу великим групам м’язів, тобто ногам, спині, грудям, адже вони найбільш енерговитратні. Тренування повинні проходити на все тіло без екстримальних навантажень.  Потрібно слухати своє тіло, коли йому потрібен відпочинок, і не перевтомлюватись.

Звучить не так вже й складно, чи не так? Але якщо Ви вперше опинились в спортивному залі і частину тренажерів Ви бачили лише з екранів телевізорів, то що робити тоді?

Порада проста – займатись не одному, а з професійним тренером, який розробить програму тренувань в залі, яка підійде саме Вам.

Реклама

В такому випадку є всі підстави розраховувати на ефективне схуднення. Тренер зможе не тільки підказати, що і як робити, але й запропонує цікаві тренування для кожної частини тіла, приміром вправи для схуднення живота.

Для того, щоб привести своє тіло у форму, потрібно зробити чимало, але найважливішим є перший крок, усвідомлення ситуації та розуміння, куди рухатись. Обирати тренера чи тренуватись самостійно, аби скинути зайву вагу – вирішувати Вам. Але розуміння проблеми – це вже початок хоч і тернистого, але цікавого шляху до удосконалення власного тіла.

Як схуднути після свят та привести себе у форму – 06
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно