Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тячеві пройшов волейбольний турнір

 У Тячеві пройшов волейбольний турнір
ВІДЕО ДНЯ

У неділю, 17 березня, у залі «Спортивної арени «Тячів» пройшов XХІІ Міжнародний турнір із волейболу серед чоловіків «Кубок Шеверів», присвячений пам’яті Івана Шевері – тренера, члена збірної України та області з волейболу, родом з Дубового. Вже багато років поспіль ці змагання проводяться за сприяння народного депутата України Василя Петьовки.

На цей раз за Кубок Шеверів боролися шість команд – з міста Бая-Маре (Румунія), дві з міста Ужгород («Сокіл» та «Закарпаття»), а також з Нижньої Апші, Тересви й Дубового.

Реклама
Читайте також:
На березі Латориці у Мукачеві планують облаштувати поля для волейболу та бігові доріжки

Від імені народного депутата України Василя Петьовки присутніх привітав його помічник Михайло Штефко, який відзначив важливість проведення подібних змагань та побажав успішної гри волейболістам. До вітальних слів долучились також заступник Тячівського міського голови Тіберій Мийсарош, заступник голови Тячівської райради Ігор Грабар, директор Тячівської ДЮСШ Василь Варга та син видатного спортсмена Іван Шеверя.

Реклама

Відтак команди-учасниці провели серію ігор. Грали за коловою системою, у двох групах. Переможці групових змагань боролися за призові місця. В результаті друге і третє місце посіли ужгородські команди («Закарпаття» та «Сокіл» відповідно). А володарями «Кубку Шеверів-2019» стали спортсмени з міста Бая-Маре. Всі призери змагань були нагороджені медалями, дипломами і кубками.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно