Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Мукачеві відбувся обласний турнір з шахів та шашок серед інвалідів

У Мукачеві відбувся обласний турнір з шахів та шашок серед інвалідів

У Мукачеві відбувся обласний турнір з шахів та шашок серед інвалідів

28 березня 2019 року в місті Мукачеві у ресторані «Гавань» відбувся відкритий обласний турнір з шахів та шашок серед інвалідів з вадами зору і ураженням опорно-рухового апарату.

ВІДЕО ДНЯ

Головним організатором змагань є Закарпатський обласний осередок української Федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату.

В турнірі прийняли участь 22 спортсмени з різних районів Закарпаття. В результаті змагань по шахам і шашкам найбільше призових місць зайняли представники міста Ужгорода.

Реклама

Призери і учасники були нагороджені кубками, медалями, грамотами і грошовими призами. Крім того, після змагань учасники і переможці за обідом змогли поспілкуватись та поділитись враженнями від турніру в затишній і невимушеній обстановці ресторану «Гавань».

Читайте також:
"Мункач футбольна академія" отримала нового тренера
Реклама

Голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець розповів, що такий турнір по шахам в місті Мукачеві проводиться вже восьмий раз.

«Сподіваюсь, що нам і надалі вдасться проводити такі заходи в Мукачеві регулярно і кожного наступного разу вони будуть проводитись на вищому рівні. На жаль в умовах економічних і зовнішньополітичних негараздів в Україні організовувати такі турніри вкрай важко. Але навіть в такій ситуації знаходяться добрі люди, які нам допомогли. Ми дуже вдячні всім спонсорам, які допомогли нам провести турнір»? – заявив Олександр Лизанець.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно