Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ФК "Минай" розпочав 2019 рік у Другій лізі нічиєю у Чернівцях

ФК "Минай" розпочав 2019 рік у Другій лізі нічиєю у Чернівцях

«Минай» не зумів у першому матчі другої половини сезону здобути перемогу. У Чернівцях з місцевою «Буковиною» команда зіграла в нульову нічию. Матч був доволі складним і міг завершитися з будь-яким рахунком. Тим не менше, додому закарпатці їдуть з одним заліковим пунктом.

ВІДЕО ДНЯ

Зрештою, це можна вважати непоганим результатом, адже «минайці» на виїзді у офіційних матчах здобули лише два очки у останніх 4 іграх. До того ж, «Буковина» була дуже вмотивована – їх явно не влаштовує остання сходинка в чемпіонаті. Тому і гра була доволі бойова, – стверджує інформаційний департамент ФК "Минай".

Читайте також:
Відомий український футболіст гратиме за ФК «Минай»
Реклама

Для обох команд це була перша гра після довгої перерви. У клубів в міжсезоння з’явилося чимало новачків, тому у обох командах склад був експериментальний. У «Минаю» з перших хвилин у офіційних матчах дебютували Артем Кулініч, Юрій Путраш, Вадим Страшкевич.

До того ж, нарешті на поле вийшли Ігор Вагін та Володимир Корнутяк, які пропустили практично всю першу половину сезону через травму. І побачити їх на полі було дуже приємно.

Реклама

Сама гра почалася за звичним сценарієм. «Минайці» швидко прибрали м’яч до себе та почали домінувати на полі. Звісно, хвилювання було присутнє – у другій половині сезону кожен матч на вазі золота.

Тим не менше, «минайці» пробували грати у свою гру.  Вони вміло використовували пресинг та працювали «без мяча». На жаль, гарний настрой збив момент у середині першого тайму. Після відмашки одного з гравців «Буковини» розбили лице Корнутяку, через що він був змушений залишити поле у крові.

Читайте також:
"Така собі закарпатська "Барселона": новачок ФК "Минай" похвалив свій новий клуб
Реклама

Загалом «буковинці» готувалася до цього матчу і вміло вибудували ешелони оборони. Через це атакам «Минаю» не вистачало гостроти, адже господарі щільно оборонялися. Найбільш небезпечно гості атакували наприкінці тайму – тоді посипалися дальні удари та навіси у штрафну, але «буковинці» відбилися.

У другому таймі господарі стали грати агресивніше і у них виникали моменти після контратак. Деякі з них були дуже гострими, але забити їм не вдалося.

«Минай» же пробував дотримуватися своєї ігрової лінії, але зрештою атакам не вистачало гостроти. Навіть фірмовий штрафний від Нурієва не  прийшовся до мети – чернівецькі футболісти і у цьому випадку змогли відбитися.

Читайте також:
Троє футболістів покинули ФК «Минай»

У підсумку гра так і завершилася – без голів. Враховуючи, що житомирське «Полісся» свій матч виграло з рахунком 2:0 (вдома у тернопільської «Ниви»), то саме вони очолили турнірну таблицю і випереджають «Минай» на 2 очки.

Наша ж команда наступний тур проведе вдома. Це буде матч 13-14 квітня. Суперник – «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки, яка наразі займає 9 сходинку.

«Буковина» - «Минай» 0:0

Реклама

«Буковина»: Медвєдєв, Гусін, Керчу, Павлюк, Вечтомов, Шишигін, Батрак, Мєлконян, Кузів, Жумига, Понєдєльнік

«Минай»: Кулініч, Беца (Кополовець), Корнутяк (Ощипко), Допілка, Стасюк, Путраш, Гавриленко, Вагін, Пиняшко (Микуляк), Страшкевич, Нурієв (Карноза)

Попередження: Понєдєльнік, Павлюк, Батрак, Мєлконян - Гавриленко, Вагін

Артбітр: А. Михайлюк

Чернівці, стадіон «Буковина», 1300 вболівальників

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно