Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Василь Кобін став тренером ФК «Минай»

Василь Кобін став тренером ФК «Минай»

Новим наставником ФК «Минай» став екс-гравець донецького «Шахтаря», легенда закарпатського футболу – Василь Кобін. Цього тижня він вже приступив до виконання своїх обов’язків. Під його керівництвом команда проводить збір на стадіоні «Минай» і готується до Першої ліги.

ВІДЕО ДНЯ

Це буде перша команда, в якій В. Кобін працюватиме в якості головного тренера. Що цікаво, саме у ФК «Минай» він грав свої останні матчі будучі ще гравцем. «За нашу команду він зіграв чимало матчів у чемпіонаті Другої ліги та Кубку України, забив 3 голи», – зазначили в інформаційному департаменті ФК «Минай».

Василь Кобін став тренером ФК «Минай» – 01
Реклама

«Керівництво ФК «Минай» зателефонувало і запропонувало очолити команду, – розповів Василь Кобін – Останнім часом я зосередився виключно на ресторанному бізнесі, але я знав, що це тимчасово і з футболом вирішив не зав’язувати. До того ж, я дуже засумував за ним. Я з 6 років займався футболом і просто так залишати його не хотів».

Читайте також:
Закарпатець Сергій Булеца став кращим гравцем збірної України на чемпіонаті світу з футболу U-20
Реклама

В. Кобін зізнається, у нього є своє бачення тренувального процесу і скоро він буде впроваджувати його у команді. «У свій час я попрацював з багатьма тренерами, у них було чому повчитися, – розповів він. – Зокрема, у Мірчі Луческу, якого вважаю одним з кращих у світі. Багато у нього навчився. І деякі моменти у нього перейняв».

До того ж, як зізнається В. Кобін,  для нього «Минай» – не чужа команда. «Я починав як футболіст на Закарпатті і тепер починаю як тренер тут», – зазначив він. Також пообіцяв, що незважаючи на те, що сам він був захисник, але його команда буде демонструвати переважно атакуючий футбол, хоч наперед краще мати декілька ігрових схем. 

Нагадаємо, кращий бомбардир «Минаю» покинув команду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно