Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Закарпатські параолімпійці проявили себе на міжнародному турнірі з настільного тенісу в Німеччині

Закарпатські параолімпійці проявили себе на міжнародному турнірі з настільного тенісу в Німеччині

Закарпатські параолімпійці проявили себе на міжнародному турнірі з настільного тенісу в Німеччині

4-7 липня в Німеччині, а саме в містечку Дурах, що в Баварії, відбулись міжнародні змагання спортсменів-інвалідів та ветеранів спорту з настільного тенісу. Вперше в них активну участь брали спортсмени із Закарпатської області. У змаганнях брали участь 8 команд із країн Європи.

ВІДЕО ДНЯ

Відрадно, що українська збірна у цих змаганнях зайняла третє командне місце. Перше і друге місце зайняли представники Сербії і Польщі. Господарі ж турніру зайняли п’яте місце. Змагання проводились виключно в командному заліку. За звитягу закарпатські параолімпійці та ветерани спорту були нагороджені кубком і грамотою.

Серед закарпатських параолімпійців участь у змаганнях брали члени Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець, Микола Ляхов та Антоніна Ходзинська. Тренером закарпатських параолімпійців був Іван Біров, який також виступав у категорії ветерана спорту. Найкращі результати серед закарпатських спортсменів показали Іван Біров, Олександр Лизанець і Антоніна Ходзинська.

Реклама
Читайте також:
Мукачівці здобули призові місця на змаганнях із тенісу

Попри те, що закарпатські спортсмени не зайняли перше місце, вони не падають духом та обіцяють наступного року показати кращий результат. Зі слів Олександра Лизанця, крім досвіду участі в такому турнірі, де виступають кращі параолімпійці Європи, йому вдалось налагодити контакти з представниками збірної Німеччини з приводу співпраці. У тому числі в плані створення спортивно-реабілітаційного центру в Ужгороді.

Реклама

Закарпатські спортсмени-інваліди висловлюють щиру подяку всім хто допоміг з фінансуванням участі закарпатських параолімпійців в турнірі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно