Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" програв другий поєдинок поспіль

"Минай" програв другий поєдинок поспіль

В столиці Угорщини ФК «Минай» поступився місцевому «МТК» з рахунком 0:1. Закарпатці пропустили єдиний гол за 15 хвилин до закінчення поєдинку – відзначився півзахисник угорців Тьорошік. 

ВІДЕО ДНЯ

Для закарпатської команди це був 3-ій поєдинок в Угорщині на цих зборах та 5-ий в історії клуба. На жаль, цього разу минайці поступилися – вже вдруге поспіль. Проте варто врахувати, що на цих зборах у клубу в суперниках команди рівня елітного дивізіону Угорщини. І у товариських матчах вони дають хороший бій минайцям, які черпають у таких зустрічах потрібну ігрову практику високого рівня. Дуже важливу перед стартом в Першій лізі, – зазначає інформаційний департамент ФК «Минай».

У поєдинку з «МТК» тренерський штаб «Минаю» продовжував експериментувати та давати ігрову практику всім гравцям. До старту чемпіонату залишилося трохи більше двох тижнів, тому ще є час перевірити в дії відповідні зв’язки гравців.

Реклама
Читайте також:
"Минай" програв команді з чемпіонату Угорщини

Минайці у цій грі традиційно пробували нав’язати свою гру господарям, але столична угорська команда дала серйозний бій.  «МТК» мали кілька хороших нагод, але дуже добре себе проявив голкіпер «Минаю». Справлялися з атакуючими діями суперника і захисники. 

Реклама

На жаль, наприкінці матчу закарпатська команда таки пропустила. На 75 хвилині футболісти «МТК» пробивали зі штрафного  і на добиванні відзначився Тьорошік. 

У «Минаю» також були нагоди. І не одна. Двічі потурбував ворота суперника фланговий захисник Стасюк – один раз пробивав здалеку, ще раз – вже в самій штрафній угорців, але м’яч пролетів мимо. 

Була хороша можливість і у Стефана Федака,  але після його потужного удару м’яч потрапив у поперечину. Ще у одному моменті після стандарту міг відзначитися захисник «Минаю», але м’яч не потрапив у ворота. Не пощастило. 

Реклама

У підсумку, мінімальна поразка. 

Цього тижня «Минай» ще раз навідається в Угорщину – в суботу, 13 липня. Суперник ще більш серйозніший – 6-та команда минулого чемпіонату ФК «Мезекевешд».

Раніше повідомлялось, що екс-капітан донецького "Шахтаря" U-21 гратиме за "Минай".

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно