Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Рахові пройшов турнір із футболу

У Рахові пройшов турнір із футболу
ВІДЕО ДНЯ

12 липня на стадіоні «Карпати» відбувся футбольний турнір серед молодших (2009–2010 років) і старших (2007–2008 років) груп Рахівського району. Спортивні змагання пройшли за підтримки народного депутата України Василя Петьовки. Участь у турнірі взяли чотири команди молодшої групи. За звання переможця змагалися: ФК «Рахів», ФК «Ясіня», ФК «Великий Бичків» та ФК «Біла Церква».

Та вісім команд старшої, серед яких ФК «Рахів», ФК «Луги», ФК «Ясіня», ФК «Водиця», дві футбольні команди з Великого Бичкова та ФК «Богдан». Футбольні змагання проходили в атмосфері справжньої боротьби, адже кожна з команд усіма силами прагнула показати найкращий результат. А вболівальники активно підтримували своїх улюбленців, не шкодуючи емоцій, оплесків та вигуків. Серед переможців молодшої групи, перше місце посіла ФК «Рахів», друге – ФК «Біла Церква» та третє місце ФК «Ясіня».

Реклама
Читайте також:
Закарпатець Михайло Полянський – чемпіон Європи з футболу серед спортсменів з вадами слуху

Серед старших – перше та друге місце виборолили команди із Великого Бичкова, а третє місце посіла ФК «Ясіня». Після змагань міський голова Рахова Віктор Медвідь та помічник народного депутата України Василя Петьовки Михайло Штефко привітали призерів та вручили медалі, кубки, грамоти й подарунки кращим командам. А завершився захід тим, що всіх учасників та глядачів запросили скуштувати шашлик та лимонад.

Реклама

Нагадаємо, що відомий український тренер відвідав базу ФК «Минай».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно