Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тересві пройшли футбольні змагання серед юнаків

У Тересві пройшли футбольні змагання серед юнаків
ВІДЕО ДНЯ

У неділю, 14 липня, у Тересві пройшов футбольний турнір «Кубок Тересви» серед дітей 2006-2009 років народження. Це спортивне свято проводиться у селищі кілька років поспіль за сприяння народного депутата України Василя Петьовки і вже стало традиційними.

Участь у турнірі взяли футбольні команди з Вільхівців, Тернова, Тересви, Бедевлі та Тячева, які змагались у двох вікових категоріях: 2006-2007 р.н та 2008-2009 р.н.

Реклама

Відкрив турнір помічник народного депутата України Василя Петьовки – Степан Тулайдан. Він побажав учасникам змагань успішних матчів та перемоги, а вболівальникам – насолодитись видовищною грою.

Відтак стартували футбольні баталії. У результаті серії ігор визначились переможці. У молодшій віковій групі не було рівних команді Тячівської ДЮСШ, яка посіла перше місце. На другій та третій сходинках п’єдесталу футбольна команда «Тересва1» та СК «Тячів». 

Реклама
Читайте також:
Під час матчу першості Закарпаття з футболу побили арбітра

У старшій групі першість вибороли футболісти з Бедевлі, друге місце – за командою Тячівської ДЮСШ, а третє місце посіли спортсмени з Тересви.

Відзначили судді й кращих гравців турніру: кращий воротар – Василь Семянівський  (ФК «Тересва», 2008 р.н), кращий захисник – Андрій Сойма (Тячівська ДЮСШ, 2007 р.н), кращий півзахисник – Богдан Кузьма (СК «Тячів» 2008 р.н), кращий нападник – Мирослав Немеш (ФК «Бедевля», 2007 р.н.), кращий гравець – Володимир Криваник (ФК «Вільхівці», 2007 р.н.). 

Реклама

Наприкінці свята Степан Тулайдан від імені народного депутата Василя Петьовки привітав призерів та всіх учасників турніру.

Нагадаємо, екс-гравець "Минаю" Роберт Гегедош може продовжити кар’єру в Словаччині.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно