Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Минай" зіграє з фіналістом минулорічного Кубку України

"Минай" зіграє з фіналістом минулорічного Кубку України

В цю суботу, 31 серпня, «Минай» зіграє свій другий матч за тиждень. Цього разу це буде 6 тур Першої ліги. Суперник – лідер у турнірній таблиці, фіналіст минулого  Кубку України «Інгулець» з Петрова. 

ВІДЕО ДНЯ

І це буде справжній іспит для «минайців». Суперник ставить у цьому сезоні максимальні задачі і поки що абсолютно відповідає заданому рівню. «Інгулець» з 5 матчів чемпіонату виграв 3, – повідомляє інформаційний департамент ФК «Минай».

Виграв «Інгулець» і кубковий матч у вівторок. При чому, якщо у «Минаю» був суперник з Другої ліги, то у клуба з Кіровогращини опонентом був один з кращих клубів Першої ліги – харківський «Металіст-1925». І «Інгулець» виграв у них з рахунком 2:0. Тепер чекають на принципове протистояння з львівськими «Карпатами». 

Реклама
Читайте також:
Визначився суперник ФК "Минай" в 1/16 Кубку України з футболу

Ще один факт, який говорить про міць суперника закарпатців в суботу – вони за 5 турів пропустили всього 2 голи. Це поки найкращий показник у Другій лізі. 

Реклама

Зрештою, силу «Інгульця» чудово демонструє минулий сезон. Так, команда не пробилася в УПЛ, але дійшла до фіналу Кубку України, де програла донецькому «Шахтарю».  Після цього сезону команда не стала слабшою. Так, клуб залишив В’ячеслав Піднебенний, натомість в клуб прийшов досвідчений Богдан Шуст та перспективний Владислав Ігнатьєв. І головне – «Інгулець» зберіг кістяк, який готовий до нових викликів. 

І це, звісно, розуміють «минайці». Команда відправилася на Кіровоградщину з гарним настроєм – футболісти виконали завдання в Кубку України, перед цим набрали 3 очки у грі з «Кремнем». Тепер закарпатці будуть доводити свою силу в одному з найскладніших виїздів сезону. До речі, це буде третя гра у гостях для «Минаю» – і поки що у нашої команди лише 1 нічия та 1 поразка. 

Гра з «Інгульцем» розпочнеться о 18.00.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно