Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сьогодні "Минай" зіграє в 1/16 фіналу Кубку України

Сьогодні "Минай" зіграє в 1/16 фіналу Кубку України

Сьогодні, 25 вересня, «Минай» вдруге у своїй історії зіграє матч 1/16 фіналу (або ІІІ попередній раунд) Кубку України. Цього разу суперником буде луцька «Волинь», яка також грає у Першій лізі. 

ВІДЕО ДНЯ

В минулому році минайці впевнено подолали цей бар’єрі. Тоді команда із Закарпаття обіграла вдома «Миколаїв» з рахунком 3:1. 

Закарпатці хоч і грають з «Волинню» у одній лізі, але ще з цією командою не зустрічалися. Як і «Минай», команда з Луцька також у попередньому етапі цього турніру грала на виїзді – і також з клубом з Другої ліги. Якщо закарпатці переграли у драматичному матчі «Калуш» 2:1, то «Волинь» – хмельницьке «Поділля», яке перемогли лише у серії післяматчевих пенальті (1:1 в основний час і 4:5 з пенальті).

Реклама
Читайте також:
Визначився суперник ФК "Минай" в 1/16 Кубку України з футболу

«Волинь» після 10 туру Першої ліги посідає 8 сходинку, маючи в активі 3 перемоги, 4 нічиї та 3 поразки. Не радує команда своїх вболівальників і останні два тури: вдома луцькі футболісти не виграли у «Балкан» (2:2), а на виїзді поступилися «Металісту 1925» (0:2).

Реклама

Після останньої гри наставник команди Андрій Тлумак навіть вирішив подати у відставку. Але, як стало відомо, він таки продовжить роботу з клубом.

Матч розпочнеться о 16:00, – повідомляє інформаційний департамент ФК «Минай».

Нагадаємо, що в минулому сезоні «Минай» дебютував в Кубку України. І виступив доволі непогано. Закарпатці дійшли до 1/8 фіналу, перед цим здолавши 3 раунди, в яких перемагали «Верес», «Прикарпаття» та «Миколаїв». Зупинило закарпатців у 1/8 лише київське «Динамо».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно