Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Поляна" на виїзді у "Мукачева" відібрала два очка

"Поляна" на виїзді у "Мукачева" відібрала два очка
Сьогодні у місті над Латорицею відбувся перший домашній офіційний поєдинок місцевої команди у чемпіонаті Закарпаття з футболу. Для мукачівців цей матч був архіважливим через те, що у стартовому...

Сьогодні у місті над Латорицею відбувся перший домашній офіційний поєдинок місцевої команди у чемпіонаті Закарпаття з футболу.

ВІДЕО ДНЯ

Для мукачівців цей матч був архіважливим через те, що у стартовому поєдинку проти "Боржави" з Довгого містяни здобули лише одне очко, підписавши мирову з рахунком 1:1.

Та для представників Свалявщини перемога була як ніколи необхідна. Домашня поразка від хустської "Оболоні" не на жарт розізлила них. Тому вже на 3 хвилині Василь Попович шокував мукачівців забитим м'ячем.

Реклама

"Холодний душ" від полянців розбудив підопічних Золтана Сільваші та Івана Фізера і вони ринулись шукати щастя біля воріт гостей. Атаки завершувались дуелями з голкіпером свалявців. Та останній перемагав у них. Та в кінці першої сорокап'ятихвилинки Андрій Сироватко відновив паритет у зустрічі.

Схожий сценарій продовжувався і у другому таймі. Постійні атаки мукачівців завершувались нічим. Однак гості сповна використовували свої можливості і реалізували їх. З цим господарі не змирились і знову наступали. Один з таких наступів закінчився вдало: на 82 хвилині Анатолій Нурієв головою влучив у кут воріт - 2:2. На завершення полянці могли і втретє відзначитись, однак сфера не перетнула лінію воріт. Та й залишились гості вдесятьох - лише пртягом останньої хвилини.

Реклама

2:2 - і мукачівці за два тури в активі мають лише два очки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно