Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівські орієнтувальники та легкоатлети здобули у квітні місяці чимало нагород

Мукачівські орієнтувальники та легкоатлети здобули у квітні місяці чимало нагород

Мукачівські орієнтувальники та легкоатлети здобули у квітні місяці чимало нагород
Квітень, що минув, залишив у мукачівських орієнтувальників чимало позитивних емоцій. На обласному чемпіонаті в Ужгороді чемпіонські звання в змаганнях серед наймолодших вибороли Людмила Калчева і...

Квітень, що минув, залишив у мукачівських орієнтувальників чимало позитивних емоцій. На обласному чемпіонаті в Ужгороді чемпіонські звання в змаганнях серед наймолодших вибороли Людмила Калчева і Катерина та Владислав Цепурдеї, Каріна Сватко і Дарина Лозицька, призерами серед кадетів стали Ніна Цепурдей та Артур Сватко. В змаганнях спортсменів основної – дорослої – категорії перемогли Ніна Расчупкіна, Олександр Касьянов та Владислав Французов, а серед спортсменів, старших 35 років сильнішими стали Андрій і Світлана Лозицькі, Людмила Гришко та Ігор Французов.

ВІДЕО ДНЯ

32-річний майстер спорту Сергій Бабич переміг на обох дистанціях Кубку Львівщини, а його молодші товариші Артур Сватко і Владислав Французов розіграли між собою в угорському Мандоку головні нагороди Весняної першості клубу Honvéd Bottyán SE.

Високі результати показують вихованці мукачівського «Товариша» і в легкоатлетичних змаганнях. Так Сергій Расчупкін вже став призером кількох міжнародних напівмарафонів, що проходили у Словаччині та в Україні, а Дмитро Терпай 26 квітня вперше у спортивній кар’єрі успішно подолав повну марафонську дистанцію (42 км 195 м). На дистанції міжнародного Варшавського марафону (ORLEN Warsaw Marathon), Дмитро серед 7357 учасників, які зуміли подолати трасу, фінішував з результатом 3:02.25, зайнявши 123 місце у своїй віковій категорії.

Реклама

Олександр Цепурдей

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно