Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • 11-річний вихованець Мукачівської шахової школи здобув срібло чемпіонату України з шахів

11-річний вихованець Мукачівської шахової школи здобув срібло чемпіонату України з шахів

11-річний вихованець Мукачівської шахової школи здобув срібло чемпіонату України з шахів
У Миколаєві відбувся чемпіонат України з шахів серед школярів віком до 12 років. Дванадцять юних гравців з різних куточків країни в турнірі за коловою системою боролися за звання чемпіона у цій...

У Миколаєві відбувся чемпіонат України з шахів серед школярів віком до 12 років. Дванадцять юних гравців з різних куточків країни в турнірі за коловою системою боролися за звання чемпіона у цій віковій категорії.

ВІДЕО ДНЯ

Серед талановитої юні був і наш земляк, 11-річний свалявець Ярослав Щербак. Вихованець Мукачівської шахової школи відмінно виступив у змаганні. Про запеклість спортивної боротьби свідчить той факт, що на чолі турнірної таблиці опинилися одразу троє шахістів, які набрали по 8 очок з 11 можливих і поділили перші три місця. Це Кирило Волотовський з Житомира, Єгор Соколов з Миколаєва та наш Ярослав Щербак. Для виявлення чемпіона та призерів довелося організаторам рахувати додаткові показники - так званий коефіцієнт Бергера. І тут спортивне щастя посміхнулося Кирилу Волотовському, коефіцієнт якого виявився лише на один пункт вищим, ніж у закарпатця.

Отже, у Ярослава – срібна медаль. Це перша спортивна висота, підкорена талановитим свалявцем на всеукраїнській арені. Нещодавно Ярослав добре зіграв на юнацькому турнірі у Львові, де зміг виконати норму кандидата в майстри спорту. І ось, нове спортивне досягнення, яке по праву розділяє зі своїм вихованцем його тренер з Мукачева Аттіла Кріштофорі.

Реклама

Аркадій Ворович

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно