Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівські баскетболісти взяли участь у міжнародному турнірі в Литві

Мукачівські баскетболісти взяли участь у міжнародному турнірі в Литві

Мукачівські баскетболісти взяли участь у міжнародному турнірі в Литві
Протягом трьох днів в столиці Литви в м. Вільнюсі проходив десятий міжнародний турнір з баскетболу серед ветеранів з нагоди 25-річчя відродження незалежності Литви. У змаганнях взяло участь 14...

Протягом трьох днів в столиці Литви в м. Вільнюсі проходив десятий міжнародний турнір з баскетболу серед ветеранів з нагоди 25-річчя відродження незалежності Литви.

ВІДЕО ДНЯ

У змаганнях взяло участь 14 чоловічих та жіночих команд з Білорусії, Латвії, Литви та України, яку представляла команда «Карпатські ведмеді» Мукачівського міського баскетбольного клубу ветеранів «Імпульс» (виступали в групі 50+).

У першій грі наша команда в упертій боротьбі програла господарям турніру команді «Salilita» з рахунком 50:56, в другій грі проти команди «Trasalis» із м.Тракай в нашій команді не грав основний центровий гравець Сергій Городиський, що в подальшому дало знаки в боротьбі за м’яч під обома щитами і у цілому на результат поєдинку, 48:57 – перемога ветеранів із Тракаю, - зазначив Віталій Бібік з ММБКВ "Імпульс".

Реклама

Останню гру проти спортсменів із Риги наша команда почала непогано, вигравши два періода, але 3 та 4 періоди все ж були на боці латиських ветеранів, які й стали переможцями цього двобою з рахунком 49:41. А переможцем в цій віковій групі стала команда «Овертайм» із Мінська, срібло дісталося господарям змагання, бронзові нагороди – другій литовській команді «Perlas». Серед ветеранів, які змагалися в групі 60+, перемогла команда «Statybos senjorai», а у жінок перемогу святкувала команда «Svaja» із Вільнюса.

На церемонії нагородження, який відбувся в отелі «Шарунас», мер Вільнюса Артурас Зускас вручив кубки та медалі усім учасникам ювілейного турніру. Цей турнір є один із етапів підготовки ветеранських команд до першого Чемпіонату Європи у проекті ESBA (Баскетбольна асоціація європейських пенсіонерів), який пройде в липні цього року в Туреччині.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно