Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Юнаки "Говерли" поступились лідеру національної першості - ФК "Львів"

Юнаки "Говерли" поступились лідеру національної першості - ФК "Львів"

Юнаки "Говерли" поступились лідеру національної першості - ФК "Львів"
У черговому турі ДЮФЛ, Старші «говерляни» (U-17) вдома приймали лідера групи 4 -  ФК «Львів», а от «Говерла U-16» та «U-14» грали на виїзді проти однолітків з моршинської «Скали». Як повідомили у...

У черговому турі ДЮФЛ, Старші «говерляни» (U-17) вдома приймали лідера групи 4 -  ФК «Львів», а от «Говерла U-16» та «U-14» грали на виїзді проти однолітків з моршинської «Скали».

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомили у інформаційному відділі ФК "Говерла" 3-ому турі, ДЮФЛ, підопічні Золтана Сільваші, у домашньому поєдинку, не змогли здобути результат, пропустивши від львів’ян 6 «сухих» м’ячів. Проте, потішити вболівальників мукачівського стадіону «Спартак» зуміли футболісти «Говерли U-15». Підопічним Василя Куделка вдалося показати конструктивну гру, яка у підсумку принесла їм нічийний результат. 1:1.

Таким чином, «Говерла U-17» поки на останній, 10-ій сходинці у групі 4, ФК «Львів» - міцно тримається на 1-му місці (12 очок). В активі старших «говерлян» 0 очок.

Реклама

«Говерла U-15» на 8-ій сходинці. За 3 тури, команда здобула 2 залікові пункти. Однолітки з ФК «Львів» - на 6-ому місці (4 очка).

Виїзний, 4-ий тур ДЮФЛ, для футболістів «Говерли U-16 та U-14» теж приніс «полярні» результати. Команда Івана Фізера, зазнала поразки від моршинської «Скали», з рахунком 3:0. Наймолодші ж футболісти «Говерли U-14» повернулися додому з трьома заліковими пунктами в активі. Команда Сергія Кундрика з мінімальним рахунком здолала «Скалу». 0:1.

Реклама

У підсумку 4-ох турів, «Говерла U-16» посідає 5-у сходинку турнірної таблиці, з 4-ма заробленими очками. ФК «Скала U-16» завдяки перемозі одноосібно очолює 4-ту групу чемпіонату ДЮФЛ.

А от наймолодші «говерляни» посідають 8-у сходинку у турнірній таблиці. У їх активі 4 залікові пункти. На 9-ому місці – ФК «Скала» (2 очки).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно