Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Завтра у Мукачеві юнаки "Говерли" гратимуть проти однолітків зі Львова

Завтра у Мукачеві юнаки "Говерли" гратимуть проти однолітків зі Львова

Завтра у Мукачеві юнаки "Говерли" гратимуть проти однолітків зі Львова
У суботу, 4 жовтня, о 12:00 на мукачівському стадіоні «Спартак» відбудуться матчі 4-ого туру ДЮФЛ, де старші «говерляни» U-17, та U-15 гратимуть проти однолітків з ФК «Львів», повідомив інформаційний...

У суботу, 4 жовтня, о 12:00 на мукачівському стадіоні «Спартак» відбудуться матчі 4-ого туру ДЮФЛ, де старші «говерляни» U-17, та U-15 гратимуть проти однолітків з ФК «Львів», повідомив інформаційний відділ ФК "Говерла".

ВІДЕО ДНЯ

Підопічні Золтана Сільваші за два тури поки не здобули жодного залікового пункту. Якщо у матчі проти «Карпат», львів'яни не дали гостям можливості зачепитися за результат, то в карпатському дербі, проти СДЮШОР-у, нічийний результат «говерляни» втратили через прикрий пенальті. Тепер, футболістам «Говерли U-17» необхідно довести свою боєздатність у матчі проти теперішнього лідера у групі 4, ФК «Львів». Якщо у перших двох турах львів’яни здобули перемогу над суперниками з мінімальним рахунком, 1:0. То в останньому поєдинку футболісти «Львова» набрали обертів, і обіграли вихованців ДЮСШ «Тернопіль» з рахунком 3:0. Окрім того, гонку бомбардирів у четвертій групі U-17, одноосібно очолює Володимир Якимець, котрий за три тури зумів тричі розписатися у воротах суперників. Чи пройде цей матч за сценарієм притчі «про Давіда та Голіафа», зможете переконатися вже завтра, о 12:00, на мукачівському стадіоні «Спартак».

Одразу після матчу старших «говерлян», відбудеться поєдинок між складами команд U-15, «Говерла» - «Львів».

Реклама

А от ФК «Говерла U-16 та U-14» зіграють на виїзді, проти моршинської «Скали». Виступи підопічних Івана Фізера поки найвдаліші, серед інших вікових груп. За три тури чемпіонату ДЮФЛ, в їх активі 4 залікові пункти. У «Говерли U-14» - 1.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно