Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • МБК "Імпульс" організував баскетбольний відпочинок для дітей (ФОТО)

МБК "Імпульс" організував баскетбольний відпочинок для дітей (ФОТО)

МБК "Імпульс" організував баскетбольний відпочинок для дітей (ФОТО)
Велику і плідну роботу з дітьми по пропаганді баскетболу, здорового способу життя та організації змістовного літнього відпочинку проводять ветерани Мукачівського міського баскетбольного клубу...

Велику і плідну роботу з дітьми по пропаганді баскетболу, здорового способу життя та організації змістовного літнього відпочинку проводять ветерани Мукачівського міського баскетбольного клубу "Імпульс".

ВІДЕО ДНЯ

Підтвердженням цього є спортивний захід, який провели ветерани в мікрорайоні "Шипка". На цей раз ветерани баскетболу організували для дітей товариську гру з баскетболу між командами "Оріон" та "Старт". У команду "Оріон" увійшли учні місцевого НВК "Первоцвіт", а у команду "Старт" - діти, які приїхали відпочивати в цей мальовничий куточок нашого міста до своїх родичів та друзів. У цій команді виступили школяри зі Львова, Вінниці, Києва, Житомира, Луцька.

Перед початком гри учасників змагання привітали "Імпульсівці" та побажали дітям різноманітних комбінацій, влучних кидків і, безумовно, перемоги. Перший період був за господарями майданчику 7:2, їх підтримували чисельні вболівальники, однокласники та батьки. Другий період завершився у нічию 8:8. У цій грі були наче у дорослих: штрафні та технічні фоли, хвилинні перерви, заміни, боротьба за кожен м’яч, за кожний відскок. А завершився цей товариський поєдинок з рахунком 28:27 на користь гостей - БК "Старт".

Реклама

Усі учасники цього спортивного заходу, а також кращий "снайпер" зустрічі Віолетта Федорці отримали від ветеранів подарунки, книги про історію баскетболу та олімпійський рух на Україні. Ветерани клубу "Імпульс" від щирого серця вдячні своїм меценатам, які не дивлячись на складну політичну і економічну ситуацію в країні, знаходять можливість допомогти ветеранам у роботі з організації змістового відпочинку, у пропаганді славних традицій закарпатського баскетболу.

Голова ММБКВ "Імпульс" Віталій Бібік

Реклама
МБК "Імпульс" організував баскетбольний відпочинок для дітей (ФОТО) – 01
МБК "Імпульс" організував баскетбольний відпочинок для дітей (ФОТО) – 02
МБК "Імпульс" організував баскетбольний відпочинок для дітей (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно