Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Мукачівському міськвідділі міліції вперше провели турнір з міні-футболу між службами відділу

У Мукачівському міськвідділі міліції вперше провели турнір з міні-футболу між службами відділу

У Мукачівському міськвідділі міліції вперше провели турнір з міні-футболу між службами відділу
З нагоди професійного свята - дня дільничного інспектора міліції, в Мукачівському міськвідділі вперше провели турнір з міні-футболу між службами відділу. Правоохоронці довели, що окрім професійного...

З нагоди професійного свята - дня дільничного інспектора міліції, в Мукачівському міськвідділі вперше провели турнір з міні-футболу між службами відділу. Правоохоронці довели, що окрім професійного виконання своїх службових обов`язків, вони вправно грають у футбол.

ВІДЕО ДНЯ

Вперше за ініціативи служби дільничних інспекторів міліції, а зокрема керівника Володимира Круцана, у Мукачівському міськвідділі організували і провели турнір із найпопулярнішого у світі виду спорту - футболу. Загалом із правоохоронців міського відділу було організовано 6 команд.

Під час урочистого відкриття з вітальним словом до учасників звернувся начальник сектору кадрового забезпечення Мукачівського міського відділу Олег Данько. Підполковник міліції наголосив, що саме такий захід дає шанс показати свої спортивні можливості та витривалість, вправність і вміння швидко орієнтуватись у скрутних і непередбачуваних ситуаціях. Адже правоохоронці міського відділу - прихильники здорового способу життя.

Реклама

Розпочався турнір з жеребкування. У першій грі взяли участь гравці-організатори турніру – дільничні інспектори зі збірною командою правоохоронців державної служби боротьби з економічною злочинністю, кримінальної міліції у справах дітей, боротьби з незаконним обігом наркотиків. З рахунком 0:2 – перемогу здобула збірна команда. У запеклій грі між правоохоронцями сектору охорони громадського порядку і працівників карного розшуку, перемогу з рахунком 0:2 здобули розшуковики. У третій відбірній грі до півфіналу з рахунком 2:0 між працівниками патрульної служби міліції і правоохоронцями чергової частини, перемогу здобули патрульні.

У Мукачівському міськвідділі міліції вперше провели турнір з міні-футболу між службами відділу – 01
Реклама

На ігровий майданчик півфіналу вийшли гравці збірної з розшуковиками, де останні здобули перемогу з рахунком 0:3. Неабияка боротьба за головний приз розгорнулася у фіналі між командами патрульної служби та працівниками сектору карного розшуку. Впевнено, не пропустивши жодного м’яча у свої ворота, з рахунком 0:5 перемогу здобула команда патрульної служби міліції. За результатами, почесне друге місце дісталось карному розшуку, третє – збірній команді правоохоронців державної служби боротьби з економічною злочинністю, кримінальної міліції у справах дітей, боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Насамкінець, команди - переможці були нагороджені грамотами та кубком, який сподіваються організатори, буде перехідним. Вітаємо переможців.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно