Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Зняцеві, Верхньому Коропці та Дерцені з’являться нові ігрові майданчики

У Зняцеві, Верхньому Коропці та Дерцені з’являться нові ігрові майданчики

У Зняцеві, Верхньому Коропці та Дерцені з’являться нові ігрові майданчики
У понеділок, 16 червня, відбулася виробнича нарада з керівниками територіальних органів центральної виконавчої влади, керівників служб і організацій району та начальниками структурних підрозділів...

У понеділок, 16 червня, відбулася виробнича нарада з керівниками територіальних органів центральної виконавчої влади, керівників служб і організацій району та начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації, відділів та секторів апарату Мукачівської РДА.

ВІДЕО ДНЯ

На порядку денному було розглянуто питання про хід виконання Програми «Спортивний майданчик на 2010 – 2014 роки» у 2014 році та аналіз і план дій на вирішення проблемних питань. Про це повідомляє сайт Мукачівської РДА.

Микола Бобинець, начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації відмітив, що Програма ,"Спортивний майданчик на 2010 – 2014 роки" розроблена відповідно до Законів України „Про фізичну культуру і спорт”, „Про місцеві державні адміністрації”, на виконання Указу Президента України від 23 червня 2009 року № 478/2009 „Про деякі заходи щодо вдосконалення системи фізичного виховання дітей та молоді у навчальних закладах і розвитку дитячо-юнацького спорту в Україні” та розпорядження голови обласної державної адміністрації від 16.09.2009 № 660 ,,Спортивний майданчик на 2010 – 2014 роки”.

Реклама

Станом на 2014 рік в Мукачівському районі встановлено 5 ігрових майданчиків зі штучним покриттям розміром 42 х 22 м.: в 2008 році в селі Ракошино встановлений ігровий майданчик із штучним покриттям балансоутримувачем якого є Ракошинська сільська рада; в 2010 році встановлені 2 ігрові майданчики зі штучним покриттям в селищах Кольчино та Чинадійово; в 2012 році також встановлені ще 2 ігрові майданчики зі штучним покриттям в селах Великі Лучки та Верхня Визниця, балансоутримувачем даних ігрових майнданчиків є сільські ради вищезазначених сіл.

Відділом молоді та спорту райдержадміністрації проводиться робота щодо поліпшення стану фізичної культури та фізичного виховання у закладах освіти та у місцях масового відпочинку населення. Керівництво райдержадміністрації приймає участь у підвищенні рівня та якості забезпечення населення спортивними спорудами. Так, у 2013 році було збудовано основу для ігрового майданчика в с. Зняцево.

Реклама

При формуванні обласного бюджету на 2014 рік передбачено кошти на реалізацію заходів щодо встановлення штучного покриття на новозбудовану основу ігрового майданчика в с. Зняцево та побудови основи для ігрових майданчиків зі штучним покриттям в селах Верхній Коропець та Дерцен Мукачівського району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно