Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Школярі Мукачівщини загартовували свій козацьких дух у рамках програми "Нащадки козацької слави"

Школярі Мукачівщини загартовували свій козацьких дух у рамках програми "Нащадки козацької слави"

Школярі Мукачівщини загартовували свій козацьких дух у рамках програми "Нащадки козацької слави"
Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів України «Козацький гарт» вдало поєднує виховання в учнів здорового способу життя, формування всебічно розвинутої особистості в дусі...

Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів України «Козацький гарт» вдало поєднує виховання в учнів здорового способу життя, формування всебічно розвинутої особистості в дусі відродження національних традицій та культурної спадщини українського народу. Цей фестиваль проводиться на Мукачівщині вже кілька років поспіль, за цей час він встиг стати одним з найулюбленіших спортивних змагань школярів.

ВІДЕО ДНЯ

Днями на базі Бобовищенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний тур фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт-2014», який проводиться в рамках програми «Нащадки козацької слави». Фестиваль розпочався з урочистого вітання команд-учасників Юрія Васильовича Халуса, методистом районного методичного кабінету. У районному турі взяли участь учнівські команди, що стали переможцями кущових змагань. Це команди Горондівської ЗОШ І-ІІІ ст., Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ст., Бобовищенської ЗОШ І-ІІІ ст., Зняцівської ЗОШ І-ІІІ ст., Залужанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, – повідомляє відділ освіти Мукачівської РДА.

Програма проведення фестивалю складалася з представлення команд, конкурсу знавців історії українського козацтва і змагань з різних видів спорту. У вирі спортивної боротьби переконливу перемогу виборола команда Верхньовизницької ЗОШ І-ІІІ ступенів, посівши перше місце, срібним призером змагань стала команда Горондівської ЗОШ І-ІІ ступенів, яка зайняла друге місце, а на третій сходинці п’єдесталу, за рішенням суддів, опинилася команда Бобовищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Переможців змагань було нагороджено грамотами відділу освіти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно