Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Великих Лучках відбувся центральний матч чемпіонату Мукачівського району

У Великих Лучках відбувся центральний матч чемпіонату Мукачівського району

У Великих Лучках відбувся центральний матч чемпіонату Мукачівського району
На стадіоні села Великі Лучки відбувся центральний матч головних зимових змагань між двома фаворитами – призером останніх років «Ракошином» та абсолютним літнім чемпіоном Мукачівщини-2013 «Нижнім...

На стадіоні села Великі Лучки відбувся центральний матч головних зимових змагань між двома фаворитами – призером останніх років «Ракошином» та абсолютним літнім чемпіоном Мукачівщини-2013 «Нижнім Коропцем». Двобій пройшов за малопомітної переваги ракошинців, атаки яких мали трохи більшу гостроту в 2-му таймі.

ВІДЕО ДНЯ

На початку 1-го тайму невелика перевага була у «Нижнього Коропця», який за перші 12 хв. 7 разів загострював ситуацію на половині поля суперника (5 із них стались у відрізку з 2-ї по 4-ту хв.). Майже половина коропівських атакувальних дій відбувались лівим флангом, звідки летіли прострільні передачі у штрафмайданчик. Вони завдали два удари на 4-й та 12-й хвилинах, та м’яч жодного разу не потрапив у рамку воріт. Гравці «Ракошина», які на старті більше атакували правим флангом, створили 5 гострих атак, та до ударів не дійшло. Найкраще команди діяли у відборі м’яча, а воротар «Ракошина» запам’ятався вдалою грою на виході з воріт на 10-й хв.

Середина тайму пройшла за переваги «Ракошина», яке створило 9 гострих моментів проти 3 від «Нижнього Коропця». Перші більше атакували правим флангом, а другі – лівим та через центральну зону. На 18-й хв. ракошинець Сергій Лендєл завдав першого удару, та мяч пролетів повз ліву стійку. Через дві хвилини його партнер Куделко вперше у грі влучив у площину воріт, та цьому пострілу бракувало сили, і воротар зреагував на нього. Крім цього моменту, голкіпер «Коропця» був помічений якісною грою на виході з воріт на 15-й та 23-й хв. Кінець першої половини гри став найкращим відрізком для «Нижнього Коропця», який створив 7 небезпечних атак, та найгіршим для «Ракошина», що тільки двічі загрожувало супернику. Коропівці завдали два удари на 30-й та 31-й хв. В першому епізоді мяч пролетів поруч із лівою стійкою, а в другому – за два метри від неї. Під час інших атак до ударів не доходило.

Реклама

Початок 2-го тайму був чи не найкращим для «Ракошина», яке хоч і мало невелику перевагу за небезпечними моментами – 10:7, та при цьому завдало 5 ударів, що відбулись на 39-й, 40-й, 42-й, 44-й та 48-й хв., проти жодного від суперника. Найнебезпечніше було на 39-й хв. Віталій Жеренко виконав удар-простріл під поперечину воріт, та воротар ціною надзусиль перевів його на кутовий. Запам’ятався також постріл Василя Куделка на 42-й хв., коли м’яч пролетів в метрі від стійки. «Коропівці» відзначились небезпечним прострілом з лівого флангу на 49-й хв., коли два гравці могли замкнути його у штрафному майданчику, та не дотягнулись до м’яча.

У середині тайму невелика перевага була вже на боці «Нижнього Коропця»: за гострими моментами – 7:4, за ударами – 2:1. На 53-й хв. коропівці навіть вперше у грі влучили в рамку воріт, та з цим ударом легко впорався голкіпер. Через хвилину пробивав Сергій Кундрик, та захисники самовіддано заблокували цей постріл. На 60-й хв. ракошинці втретє влучили у площину. На завершеннні атаки правим флангом з переведенням м’яча у центр опинились Василь Куделко та Михайло Морщук. Перший якісним пасом відрізав захист суперника, і Михайлу залишилось тільки переграти воротаря. Морщук ударом в лівий нижній кут вивів партнерів вперед – 1:0. Кінець 2-го тайму був найцікавішим і пройшов в атаках на зустрічних курсах. Ракошинці хоч і мали перевагу за гострими моментами – 11:8, та поступились за ударами – 1:2 та влучаннями у площину – 0:1. На 72-й хв. на завершенні атаки правим флангом з переведенням у центральну зону були батько та син Віктори Гей. Менший віддав під удар старшому, та мяч після пострілу ветерана пролетів за півметра над поперечиною. Ще через дві хвилини масована атака лівим флангом з переведенням на правий край завершилась ударом-прострілом Сергія Кундрика. М’яч вдруге у грі влучив у рамку воріт «Ракошина», та голкіпер виніс його кулаками за бокову лінію. Ракошинці на 76-й хв. могли подвоїти рахунок, коли один з нападників вибігав віч-на-віч із воротарем. В епізод втрутився центральний захисник Василь Маринець, який протягом гри зірвав понад три десятки атак суперника. Та цього разу фол з його боку був розцінений арбітром як остання надія і узаконений червонною карткою та небезпечним штрафним ударом, яким ракошинці не скористалися. Гра завершилась мінімальною перемогою «Ракошина» – 1:0. Рузультати решти матчів 4 туру: «Бобовище» – «Страбічово» – 3:1, «Горонда» – «Великі Лучки» – 2:0, «Дерцен» – «Метеор» (юнаки) – 5:3.

Реклама

Євген Свищо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно