Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Мукачеві навіть у по-весняному теплу погоду можна зайнятися зимовим видом спорту

У Мукачеві навіть у по-весняному теплу погоду можна зайнятися зимовим видом спорту

У Мукачеві навіть у по-весняному теплу погоду можна зайнятися зимовим видом спорту
Активний зимовий відпочинок має місце навіть при такій погоді! Відомою та популярною зимовою розвагою стало катання на лижах, але при не надто вдалій зимовій погоді, як в цьому році, не знаєте...

Активний зимовий відпочинок має місце навіть при такій погоді!

ВІДЕО ДНЯ

Відомою та популярною зимовою розвагою стало катання на лижах, але при не надто вдалій зимовій погоді, як в цьому році, не знаєте куди себе діти? Попри відсутність снігу, можна сповна насолодитися зимовою!

Звичайно, «Лижі - це активний зимовий вид спорту, який при катанні задіює всі групи м’язів. Чисте гірське повітря, відчуття швидкості і неймовірний адреналін – це те, що кожного року приваблює людей різного віку та статі… », – так стверджує інструктор по катанню на лижах одного з провідних гірськолижних курортів, Віталій. Правда за такий активний відпочинок прийдеться заплатити не маленьку суму. В середньому оренда повного комплекту: лиж, палиць та черевиків коштуватиме близько 80 гривень, і це тільки за день. Крім того, потрібно врахувати вартість дороги і харчування, а якщо їдете відпочивати хоча б на 2 дні, то ще й проживання. В загальному все обійдеться від 300 гривень.

Реклама

Але не варто засиджуватись у соціальних мережах та вичікувати втішний прогноз погоди. Альтернативою для любителів зимових видів спорту стає ковзанка. Вам вже не потрібно їхати далеко від домівок, ви також заощадите немаленькі кошти, якщо відвідаєте ковзанку. Катання на ковзанах – це чудова можливість поєднати приємне з корисним, навіть у не сніжну пору.

Міста Ужгород, Мукачево та Тячів порадують Вас справжнім зимовим відпочинком! Мережа ковзанок «Ice Land» працює навіть за такої зовсім не зимової погоди.

Реклама

У такій зимовій розвазі можна нарахувати безліч переваг.

По-перше, для відпочинку на льоду зовсім не потрібен сніг, і взагалі, каток працюватиме до температури +20.

По-друге, це не б’є по кишені. В будні дні катання разом з орендою ковзанів коштує 35 гривень.

Реклама

Відвідувачка ковзанки, Олена, ділиться враженнями: «Під час катання одразу покращується настрій, отримуєш такий адреналін, ніби з парашута стрибнув. Не дивлячись на те, що нема снігу, одразу відчуваєш зиму»!

Отож не баріться, незважаючи на майже весняну погоду, зима продовжується, а разом із зимою продовжують працювати ковзанки «Ice Land», щодня з 9.30 до 22.00

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно