Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівські школярі під час зимових канікул не сиділи вдома (ФОТО)

Мукачівські школярі під час зимових канікул не сиділи вдома (ФОТО)

Мукачівські школярі під час зимових канікул не сиділи вдома (ФОТО)
Ну що може запропонувати дитині місто під час зимових канікул? Звичайні прогулянки з друзями, банальні розважальні центри, кінотеатри, каток або боулінг, і щоденне сидіння за комп'ютером. Але...
ВІДЕО ДНЯ

Ну що може запропонувати дитині місто під час зимових канікул? Звичайні прогулянки з друзями, банальні розважальні центри, кінотеатри, каток або боулінг, і щоденне сидіння за комп'ютером. Але чому б школярам не відправитися до лісу або парку, в місце, де вони зможуть зарядитися неймовірними емоціями, а однокласники будуть щиро заздрити їм, слухаючи дивовижні розповіді про чудово проведений час?

У Мукачеві, до прикладу, прихильники спортивного орієнтування провели змагання присвячені канікулам. Траси було прокладено на Шипці – в лісі неподалік села Шенборн. Можливо, навички орієнтування на незнайомій місцевості не всім з учасників знадобляться у дорослому житті, але й зайвими вони не будуть, оскільки всебічний розвиток сприяє формуванню більш високого рівня інтелекту. Загалом, подібні заходи будуть корисними для будь-якої дитини, особливо, якщо вона росте домосідом, зате після подібних стартів у неї прокинеться потяг до спорту і подорожей.

Реклама

Переможцями згаданих стартів у своїх вікових категоріях стали Євген Хоронжук та Олександр Стинич з НВК «Первоцвіт», Артур Сватко та Олександра Золтан з ЗОШ № 1 імені О.Пушкіна, Наталія Шозда з ЗОШ № 6, Артем Паук з ЗОШ № 10, Богдан Мучичка з ЗОШ № 15 та гімназисти Роман Юрса і Даніель Садварі, Катерина, Владислав і Ніна Цепурдей.

Олександр Цепурдей

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно