Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Мукачеві відбулася звітно-виборча конференція Федерації футболу Закарпаття

У Мукачеві відбулася звітно-виборча конференція Федерації футболу Закарпаття

У Мукачеві відбулася звітно-виборча конференція Федерації футболу Закарпаття
Результати діяльності у 2013 та плани на 2014 рік обговорили 18 січня під час звітно-виборчої конференції Федерації футболу Закарпаття, яка відбулася в Мукачеві. Участь у засіданні на чолі з...

Результати діяльності у 2013 та плани на 2014 рік обговорили 18 січня під час звітно-виборчої конференції Федерації футболу Закарпаття, яка відбулася в Мукачеві.

ВІДЕО ДНЯ

Участь у засіданні на чолі з головою федерації Михайлом Ланьом, взяли представники районних футбольних федерацій, футбольних клубів краю, нардеп, голова Ради президентів футбольних клубів ФФЗ Іван Бушко. Серед запрошених – і голова обласної адміністрації Олександр Ледида.

Учасники, зокрема, порушили питання розвитку дитячо-юнацького футболу, створення в області єдиної бази даних футболістів, дотримання правил поведінки під час футбольних матчів.

Реклама

Так, наймасовішими в області залишаються змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч». У трьох вікових групах на першому етапі цих змагань взяли участь понад 15 тисяч школярів. Загалом ж відвідують уроки фізкультури з елементами футболу 28,5 тисяч закарпатських школярів.

Що ж до здобутків серед ветеранів, то команда «Ветеран-Карпати» (м. Мукачево) минулоріч стала бронзовим призером чемпіонату України серед ветеранів (50 років і старші).

Реклама

Серед проблем учасники конференції виокремили: відсутність представників усіх районів у змаганнях обласного рівня, це стосується Перечинського, Березнянського та Берегівського районів. Поліпшення потребує охорона громадського порядку під час матчів. Зосередить увагу федерація футболу цьогоріч і на забезпеченні достатньої кількості кваліфікованих арбітрів.

Наприкінці засідання керівник футбольної федерації краю вручив грамоти футбольним функціонерам.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно