Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • До Мукачева з’їхалися 18 баскетбольних команд на різдвяний турнір серед ветеранів

До Мукачева з’їхалися 18 баскетбольних команд на різдвяний турнір серед ветеранів

До Мукачева з’їхалися 18 баскетбольних команд на різдвяний турнір серед ветеранів
Учора, 10 січня 2014 року, у спортивному залі СОКу ДЮСШ відбулося урочисте відкриття Міжнародного «Різдвяного турніру з баскетболу серед ветеранів». Це вже сьомий за ліком турнір, який зібрав на...

Учора, 10 січня 2014 року, у спортивному залі СОКу ДЮСШ відбулося урочисте відкриття Міжнародного «Різдвяного турніру з баскетболу серед ветеранів». Це вже сьомий за ліком турнір, який зібрав на спортивних майданчиках СОКу ДЮСШ та Мукачівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11 9 жіночих та 9 чоловічих команд з Литви, Латвії та Словаччини, міст Києва. Житомира, Дніпропетровська, Севастополя, Одеси та Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

Як відзначив у своєму виступі перед присутніми начальник відділу молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому Володимир Уліганець, цей турнір став одним з найулюбленіших не тільки для спортсменів з нашої країни, але й багатьох зарубіжних баскетбольних клубів.

Мукачівський міський голова Золтан Ленд’єл тепло привітав присутніх з новорічно-різдвяними святами, розповів про найважливіші культурно-мистецькі та спортивні події, які проходять у нашому місті в рамках 19-го фестивалю-конкурсу «Червене вино» та побажав ветеранам-баскетболістам гарної спортивної боротьби, а вболівальникам приємного відпочинку та задоволення від побачених поєдинків.

Реклама

Своїми позитивними враженнями від баскетбольного турніру поділилися заступник голови Асоціації ветеранів баскетболу Володимир Карпухін та голова Європейської асоціації баскетболу серед ветеранів-жінок Інеса Міхельсон. Вони також побажали присутнім яскравих та безкомпромісних поєдинків, у яких немає програвших, від яких всі отримують тільки задоволення.

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно