Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Мукачеві відбулась обласна спартакіада з боксу "Юний спартаківець" (ФОТО)

У Мукачеві відбулась обласна спартакіада з боксу "Юний спартаківець" (ФОТО)

У Мукачеві відбулась обласна спартакіада з боксу "Юний спартаківець" (ФОТО)
З 22 по 24 листопада цього року, за ініціативи директора комплексної обласної дитячо-юнацької спортивної школи ФСТ “Спартак” Сергія Кучінки та старшого тренера по боксу Валерія Вішньова в спортивному...

З 22 по 24 листопада цього року, за ініціативи директора комплексної обласної дитячо-юнацької спортивної школи ФСТ “Спартак” Сергія Кучінки та старшого тренера по боксу Валерія Вішньова в спортивному клубі “Рукавичка” відбулася Х обласна спартакіада з боксу «Юний спартаківець», в якій взяли участь 118 учасників 16 команд з чотирьох областей України: Чернівецької, Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської.

ВІДЕО ДНЯ

Урочисте відкриття цього заходу відбулося 23 листопада, де привітати юних спортсменів прийшли заступник міського голови Михайло Лабош, начальник відділу молоді і спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради Володимир Уліганець, директор КО ДЮСШ ФСТ “Спартак” Сергій Кучінка та тимчасово виконуюча обов'язки заступника голови КО ДЮСШ ФСТ “Спартак” Лариса Кравець. Після привітань та побажань учасникам вдалої боротьби, подарунком для всіх присутніх був показовий виступ юної гімнастки секції з художньої гімнастики м. Мукачево під керівництвом Валентини Плавайко.

Протягом трьох днів у спортивному клубі «Рукавичка» проходили змагання між юними боксерами у трьох вікових категоріях: молодшій /10-11 років/; середній /12-13 років/ та старшій /14-15 років/.

Реклама
У Мукачеві відбулась обласна спартакіада з боксу "Юний спартаківець" (ФОТО) – 01

По закінченню спартакіади та за підсумками суддівської колегії перемогу здобули: команда КО ДЮСШ ФСТ “Спартак”з міста Мукачева у всіх трьох вікових категоріях виборола — 8 золотих, 8 срібних та 8 бронзових медалей. Сім золотих медалей виборола збірна команда із міста Стрий, та трьома золотими медалями нагороджені спортсмени команди з міста Чернівці.

Реклама

Серед команд, які брали участь у спартакіаді, 4 з них мають по 2 чемпіона: КО ДЮСШ ФСТ “Спартак” /м. Ужгород/, ДЮСШ “Колос” м. Долина Івано-Франківської області, команда ФСТ “Динамо” з міста Львова та Іршави. Окрім команд, участь у змаганнях брали і мукачівські клуби “Рукавичка” та “Самерс”, які також мають по одному чемпіону.

Найкращими серед учасників спартакіади були: у молодшій категорії — Роман Поштак /Мукачівський клуб “Рукавичка”/ та Юрій Попелич /клуб Самерс/. Серед учасників середньої вікової категорії - Ілля Плеша /клуб Самерс/, Антон Шкріба /КО ДЮСШ ФСТ “Спартак”/ та Володимир Кизимов із міста Стрий. А в старшій віковій категорії - чотири спартаківця: Владислав Левченко, Дмитро Куля, Артур Кошут і Адальберт Горват, відмітив старший тренер Валерій Вішньов.

Приємно відзначити, що учасниками цього турніру були два бронзових призера чемпіонату Європи з боксу серед школярів, який проходив в Ірландії. Це юні стрияни — Олександр Кравець та Ілля Козак. А справжній майстер-клас по боксу продемонстрували у своєму бою Андрій Козовий і Юрій Цвик також з міста Стрий, - продовжив Валерій Вішньов.

Реклама

Я вперше побувала на спартакіаді, в якій брали участь юні боксери. Відверто скажу, що мені цей вид спорту навіть сподобався.

А юним спортсменам хочу побажати терпіння та витримки для здійснення своєї мети.

Ірина Петрус, головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно