Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівська ковзанка вже майже готова, організатори обіцяють приємні сюрпризи (ФОТО)

Мукачівська ковзанка вже майже готова, організатори обіцяють приємні сюрпризи (ФОТО)

Мукачівська ковзанка вже майже готова, організатори обіцяють приємні сюрпризи (ФОТО)
На ковзанці, що відкриється цими вихідними у Мукачеві, проходять останні приготування. Основні частину роботи вже виконано. Лід вже повністю готовий до експлуатації. Як повідомили...
ВІДЕО ДНЯ

На ковзанці, що відкриється цими вихідними у Мукачеві, проходять останні приготування. Основні частину роботи вже виконано. Лід вже повністю готовий до експлуатації. Як повідомили інтернет-виданню "Панорама Мукачева" працівники ковзанки, заливали його протягом 3 днів. Плюсова температура повітря не завдасть йому шкоди. З технічної точки зору, пояснює один з працівників ковзанки, цей лід може зберігатись навіть при температурі +20 градусів. Одне лише "але", якщо на нього будуть попадати прямі сонячні промені, то при значно нижчій температурі.

Із більш-менш масштабних робіт залишилось лише підфарбувати дещо та встановити палатку для переодягання.

Реклама

Як і в попередній рік, катання на ковзанах буде доступне абсолютно всім. Тут буде діяти спеціальна програма соціального катання з понеділка по п’ятницю, з 9:30 до 11:15. Безкоштовно в цей час покататись зможуть учні шкіл та інших навчальних закладів.

Комерційне ж катання буде здійснюватись у будні з 11:30 до 22:00. Вартість його становитиме 20 гривень. Якщо у вас немає своїх ковзанів, то їх можна взяти напрокат за 15 гривень. У вихідні та святкові дні кататись можна буде з 9:30 і до 22:00. Вартість – 25 гривень. Один сеанс триватиме 45 хвилин. До слова, після кожного сеансу ковзанка буде заливатись і поліруватись.

Реклама

Для тих, хто не вміє кататись на ковзанах, працюватиме інструктор. Вартість його послуг становитиме 50 гривень за сеанс. Для найменших відвідувачів ковзанки будуть запропоновані так звані динамічні опори, за допомогою яких можна легко стати на ковзани.

Також можна буде придбати сезонний абонемент. Вартість його Вам обійдеться на 25% дешевше (в залежності від кількості сеансів, але не менше 10-ти).

Із нововведень – можна буде придбати сувенірну брендовану шайбу. Її ціна становитиме 10 гривень.

Реклама

Також на ковзанці планується організовувати різні свята.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно