Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • У Мукачеві стартував турнір з греко-римської боротьби пам’яті Михайла Токаря (ФОТО)

У Мукачеві стартував турнір з греко-римської боротьби пам’яті Михайла Токаря (ФОТО)

У Мукачеві стартував турнір з греко-римської боротьби пам’яті Михайла Токаря (ФОТО)
16 листопада в Мукачеві урочисто відкрили ювілейний, п’ятнадцятий Міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам’яті Михайла Токаря. Змагання проходитимуть 15-17 листопада. Цьогоріч...
ВІДЕО ДНЯ

16 листопада в Мукачеві урочисто відкрили ювілейний, п’ятнадцятий Міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам’яті Михайла Токаря. Змагання проходитимуть 15-17 листопада.

Цьогоріч у сутичках братимуть участь спортсмени з дванадцяти країн: України, Угорщини, Білорусії, Словаччини, Польщі, Німеччини, Болгарії, Чехії, Румунії, Литви, Молдови та Придністров’я. Головним суддею став майстер спорту міжнародного класу, заслужений тренер України - Іван Кукушкін.

Реклама

Під час урочистого відкриття змагань гості та організатори відзначили найуспішніших спортсменів. Серед них Юрій Шкрюба - бронзовий призер чемпіонату України, Сергій Козубсрібний - призер чемпіонату України, Віталій Мірошниченко - бронзовий призер чемпіонату України та Павло Молнар - срібний призер чемпіонату світу. Окрім цього, президент обласної федерації Ілля Токар вручив пам’ятні кубки підприємцям, які долучилися до організації спортивної події.

Нам вдалося поспілкуватися зі срібним призером відкритого чемпіонату України - Сергієм Козубом, який розповів про свої досягнення і про цьогорічний турнір.

Реклама

«Протягом двох днів проходитимуть сутички між молодшими юнаки віком 10-12 років та кадетами - 15-16 років. Як на мене, то цей турнір є найкращим початком для юних спортсменів. Греко-римська боротьба – це стиль життя. Згадуючи свої перші змагання, ніколи не забуду підтримку з боку своїх батьків та тренера».

Вже завтра відбудеться нагородження переможців цьогорічних змагань. Всі охочі можуть побачити все це на власні очі о 13.00 за адресою вул.Духновича, 93(ДЮСШ).

Фото Петро Паровінчак

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно