Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Мукачівські спортсмени привезли 9 нагород з відкритого Кубку України з карате

Мукачівські спортсмени привезли 9 нагород з відкритого Кубку України з карате

Мукачівські спортсмени привезли 9 нагород з відкритого Кубку України з карате
9 нагород з відкритого Кубку України з карате привезли Мукачівські спортсмени з клубу карате «Сінай», що тренуються на базі ЗОШ №1 м. Мукачево. Змагання проходили в одеському Палаці спорту. У...

9 нагород з відкритого Кубку України з карате привезли Мукачівські спортсмени з клубу карате «Сінай», що тренуються на базі ЗОШ №1 м. Мукачево.

ВІДЕО ДНЯ

Змагання проходили в одеському Палаці спорту. У змагання взяли участь представники з Росії, Білорусії, Молдови та України. Організаторами змагань виступили: Міністерство молоді та спорту України та Українська асоціація карате. Загалом у змагання взяло участь більше 350 спортсменів.

Так, чемпіонкою турніру стала Фабрицій Софія, яка здолала всіх своїх супротивниць. В особистому заліку здобула ще і срібло для мукачівської команди. Сріблом та бронзовою нагородою відзничився і Гонак Максим, який все зробив для того, щоб збільшити результат нашої команди. Єгорова Юлія поповнила сріблом скарбничку нагород в командних змаганях з куміте. Граб Михайло, Яценович Оксана, Бауман Владислав, Єгоров Сергійсвоїми бронзовими нагородами збільшили кількість медалей мукачівців.

Реклама

Як каже тренер команди, майстер спорту України з карате, Роман Маслиган «Наш результат був спрогнозований. Спорсмени готувались до цих змагань в додатковий від навчання час, покращували свою майстерність на попередніх турнірах і атестаційних семінарах. Зараз мої учні готуються до Відкритого чемпіонату області, який на прикінці листопада пройде у мукачеві».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно